Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το νέο κλικ στο ασανσέρ της, με φουσκωμένη κοιλίτσα
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το νέο κλικ στο ασανσέρ της, με φουσκωμένη κοιλίτσα

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει για δεύτερη φορά μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της και γνωστός επιχειρηματίας, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, περνούν φανταστικά μαζί, είναι ερωτευμένοι και έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν μαζί μια υπέροχη οικογένεια που όλο θα μεγαλώνει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Σπυροπούλου: Σπάνια βραδινή έξοδος με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Έτσι λοιπόν, πρόσφατα, έκανε ένα instastory, στο οποίο την είδαμε να ποζάρει στον καθρέφτη του ασανσέρ της και να μας δείχνει την κοιλίτσα της που όλο και φουσκώνει.

Θυμίζουμε πως η ίδια δήλωσε πρόσφατα: «Είναι τελείως διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη γιατί έχω και ένα μωρό πολύ μικρό. Ο γιος μου δεν είναι ούτε 15 μηνών, περπατάει, εξερευνά τον κόσμο. Δέχτηκα τηλεοπτική πρόταση για αυτήν την περίοδο που είμαι έγκυος αλλά αποφάσισα να μην το κάνω. Προτεραιότητά μου είναι η οικογένεια μου. Μου έχει λείψει πολύ η δουλειά. Θέλω να βρω μια χρυσή τομή να τα συνδυάσω. Στο πρώτο παιδί μου είχα φάει όλα τα burger της Αθήνας, τώρα τρώω όλα τα μακαρόνια».

Δείτε τη νέα της φωτό από το ασανσέρ:

spyropoyloy.jpg

Διαβάστε επίσης:

Οι τρυφερές αναρτήσεις Σπυροπούλου και Βρεττού για τους συζύγους τους για τα γενέθλιά τους!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πόζαρε στο ασανσέρ με φουσκωμένη κοιλιά δίπλα στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Σπυροπούλου: «Είναι τελείως διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη» - Η τηλεοπτική πρόταση που δέχθηκε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved