Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τον Βασίλη Καρρά: «Πέντε μέρες πριν φύγει από τη ζωή με έβαλε να...»
Showbiz

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τον Βασίλη Καρρά: «Πέντε μέρες πριν φύγει από τη ζωή με έβαλε να...»

Στις 16 Μαΐου αναμένεται να κυκλοφορήσει η βιογραφία του Βασίλη Καρρά, με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά». Ο συγγραφέας του βιβλίου, Θάνος Κανούσης μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και έκανε αποκαλύψεις για τον σπουδαίο καλλιτέχνη. 

Στην αρχή είπε: «Η βιογραφία του Βασίλη ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια, με έναν Βασίλη υγιέστατο, και ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 όταν μάθαμε τα νέα για την υγεία του. Μίλησε για τα πάντα ακόμη και για τον καρκίνο.

Όταν βγήκε από την εντατική την πρώτη φορά, το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι «Θάνο πρέπει να γράψουμε ένα κεφάλαιο για τον καρκίνο, για την υγεία μου». Με έβαλε και πήρα συνέντευξη από τους τέσσερις θεράποντες γιατρούς του κι έτσι ο αναγνώστης θα μάθει τα πάντα».

Γερμανού για Eurovision: Η συγγνώμη στη Γαρμπή, η πρωτιά και η συμμετοχή που την ενθουσίασε

Ακόμα, ανέφερε ότι: «Μετά την πρώτη έξοδό του από την εντατική τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα γιατί όλοι γνωρίζαμε ποια θα ήταν η εξέλιξη της υγείας του. Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν στις 18 Δεκεμβρίου, πέντε μέρες πριν φύγει από τη ζωή με έβαλε μπροστά στη γυναίκα του, τον μάνατζέρ του και τον ξάδελφό του να διαβάσω τη βιογραφία.

Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα. Απέναντι είχα έναν Βασίλη που χαμογελούσε, ρουφούσε κάθε λέξη και εικόνα που του περιέγραφα. Γνωρίζαμε και οι δύο την εξέλιξη της υγείας του και στις 18 Δεκέμβρη γνωρίζαμε και οι δυο ότι μπορεί να είναι η τελευταία μας συνάντηση».

Δείτε το βίντεο:

Eurovision - Ναταλία Γερμανού: Η συγγνώμη on air για την εκπρόσωπο του Ισραήλ – «Έκανα γκάφα»

Γερμανού για τις γκριμάτσες της Σάττι:«Κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι το 2005 αλλά δε χασμουριόμασταν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved