Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο. 

Η ηθοποιός παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άτλας της δεκαετίας του 2000» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά που παρουσιάζει τη νέα παράσταση του Παντελή Φλατσούση από τις 10 Μαΐου στην Κεντρική Σκηνή, με τους ηθοποιούς Λένα Δροσάκη (πρωταγωνιστούν μαζί στη σειρά, Πρώτος από εμάς), Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Γλάστρας, Γιώργος Κριθάρας, Στεφανία Ζώρα, Αναστάσης Γεωργούλας.

Αθηνά Οικονομάκου: Προχωράμε γενικά! Είμαι πολύ καλά! Η ζωή συνεχίζεται...

oikonomakou-2-1.jpg

«Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή», ανέφερε η ανακοίνωση του διαζυγίου.

Αθηνά Οικονομάκου: Οι μοναχικές πόζες στις πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Η ηθοποιός στις πρώτες δηλώσεις της μετά τις διακοπές του Πάσχα είπε στο Πρωινό: «Ξεκουράστηκα. Πηγαίντε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται, όλα θα γίνουν»!

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και δείτε την παρακάτω

Αθηνά Οικονομάκου: Το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό - Ο προορισμός που επέλεξε για τις διακοπές της

Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου - «Bride to be»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved