Κόρα Καρβούνη: «Εγώ μιλάω. Πάντα αυτό έκανα. Ό,τι με ενοχλεί το λέω»
Showbiz

Κόρα Καρβούνη: «Εγώ μιλάω. Πάντα αυτό έκανα. Ό,τι με ενοχλεί το λέω»

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο και για το πώς τις αποφεύγει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κόρα Καρβούνη.

Μίλησες κι εσύ για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο.

Μα όλοι έχουν υποστεί. Όταν ήμουν εγώ στη σχολή, υπήρχε αυτή η νοοτροπία ότι το θέατρο είναι κάτι πολύ σκληρό και ότι ακολουθούμε μια αυθεντία, κάτι σαν γκουρού, και κάνουμε οτιδήποτε θέλει αυτή η αυθεντία. Αυτό είναι λάθος. Γινόμασταν εργάτες. Ο εργάτης λοιπόν θα υποστεί και βία και κακοποιητική συμπεριφορά αναγκαστικά. Δεν είναι συνάδελφος, είναι εργάτης.

Κόρα Καρβούνη: «Οι θυσίες που κάνεις δεν πληρώνονται»

Αυτό συμβαίνει κατά κόρον στο θέατρο και γενικά στον χώρο της Τέχνης. Πρόκειται για μια τέχνη που περιστοιχίζεται από φοβερά ισχυρές προσωπικότητες, οι οποίες εκτίθενται άμεσα. Θα υπάρξουν καβγάδες, θα υπάρξει κακή και καλή εξουσία. Θα υπάρξουν αυτά. Δεν με τρομάζουν. Το θέμα είναι να μπορεί κανείς να μιλάει, να αντιστέκεται. Αυτό δεν υπήρχε παλιότερα. Τώρα ο κόσμος μιλάει και μου αρέσει. Όχι ότι θα εξαλειφθούν οι κακοποιητικές συμπεριφορές. Αλλά ο κόσμος μιλάει, δεν φοβάται. Αν ο άνθρωπος που έχει εξουσία δεν γνωρίζει πώς να τη χειριστεί, δεν θα εκλείψουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές.

1675167898874-154182701-kora.jpg

Εσύ πώς τις αποφεύγεις;

Πολλές φορές σε πιάνει εξαπίνης αυτό το πράγμα. Μπορεί να γίνει κάτι κακοποιητικό και να το αντιληφθείς αφού κατέβεις τις σκάλες, γιατί δεν είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Εγώ μιλάω. Πάντα αυτό έκανα. Ό,τι με ενοχλεί το λέω. Θέλω να περνάω ωραία στη δουλειά μου. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ έντονες οι προσωπικότητες και μεγάλες οι συγκρούσεις που θα υπάρξουν λόγω της φύσης της δουλειάς, αλλά θέλω να περνάω καλά. Δεν θέλω να τσακώνομαι. Οτιδήποτε λοιπόν με ενοχλεί θα το πω.

Πηγή Αυγή

Κόρα Καρβούνη: «Μόνο με φορείο μπορείς να φύγεις από την σκηνή – Έχω παίξει με 39 πυρετό»

Κόρα Καρβούνη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον πολιτικό γάμο της - «Δεν ήθελα να μάθετε κάτι»

Κόρα Καρβούνη: Παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Γαλανό - Οι πρώτες φώτο από τον γάμο της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved