Λαγουτάρης: Η καταγγελία κατά της Κατσαβού «Δεν πήρα τα χρήματά μου» - Η απάντηση της Αλίκης
Showbiz

Λαγουτάρης: Η καταγγελία κατά της Κατσαβού «Δεν πήρα τα χρήματά μου» - Η απάντηση της Αλίκης

Ο Ιάσονας Λαγουτάρης καταγγέλλει την πρώην συνεργάτιδά του, Αλίκη Κατσαβού με την οποία είχαν συνεργαστεί για τέσσερα χρόνια σε παιδικές παραστάσεις  ότι του χρωστά χρήματα από τα δεδουλευμένα του και πως αναγκάστηκε ο ίδιος να αποχωρήσει από το θέατρο οικειοθελώς για να μην πάρει αποζημίωση.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα: «Δεν συνεργάζομαι με την Αλίκη Κατσαβού μετά από 4 χρόνια γιατί είχαμε οικονομικές διαφορές. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε για δυο έργα, αλλά δεν συνεχίσαμε, καθώς υπήρχαν δεδουλευμένα που δεν είχα πάρει».

Screenshot_20220205-153219_Gmail.jpg

Και πρόσθεσε: «Μου είχε κάνει από τον Ιανουάριο σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου και με ανάγκασε σε οικειοθελή αποχώρηση για να μην πάρω και αποζημίωση» και αποκάλυψε πως έχει το χαρτί που είναι υπογεγραμμένο για οικειοθελή αποχώρηση, χωρίς να το έχει υπογράψει ο ίδιος.

1675199093613-399970317-katsavou-1.jpg

Από την πλευρά της η Αλίκη Κατσαβού είπε στην κάμερα του Alpha: «Ο κύριος Λαγουτάρης έχει πάρει όλα τα δεδουλευμένα και δεν του χρωστάω κάτι. Είναι λυπηρό αν έκανε τέτοιες δηλώσεις. Είχαμε μια αγαπητική σχέση, όσο κράτησε η συνεργασία μας. Εκείνος επέλεξε να αλλάξει θίασο και μάλιστα παιδικό. Οπότε δεν υπήρχε περιθώριο να έχουμε τις δικές μας παραστάσεις ταυτόχρονα. Ήταν δική του επιλογή να φύγει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved