Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και τραγουδιστής Νίκος Πατέτσος
Showbiz

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και τραγουδιστής Νίκος Πατέτσος

Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και τραγουδιστής Νίκος Πατέτσος.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου έκανε γνωστή μέσα από τα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Πριν από λίγο μας ενημέρωσαν από τη διεύθυνση του Γηροκομείου Αθηνών ότι ο αγαπημένος μας παλαίμαχος τραγουδιστής και ηθοποιός μία μεγάλη φίρμα των δεκαετιών 40,50,60,70, η πιο μελωδική φωνή του ελαφρού τραγουδιού που τον λάτρευε η μητέρα μου κι είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του στα πρώτα μου χρόνια (κι εκεί γνώρισα τον ευγενικό του χαρακτήρα) στο «Καμπαρέ» της τότε Ερτ2, που ήταν μια μορφή μουσικής επιθεώρησης.

Ατύχημα για τον τραγουδιστή, Νάσο Πατέτσο

nasos.jpg

Ο Νάσος Πατέτσος ταξίδεψε στον ουρανό μαζί με το άσπρο του περιστέρι την μεγάλη του επιτυχία….” Άσπρο μου περιστέρι πέτα.” έτσι τραγουδούσε μελωδικά κι έτσι θα τον θυμόμαστε.. Νάσο μου που μας αγαπούσες τόσο σ ευχαριστούμε για όσα μας προσφερές.

Θλίψη θα σκορπίσει η αποχώρηση σου στους φίλους σου και κυρίως στον αγαπημένο μας Τάκη Σαγιώρ που τόσο σε φρόντιζε. Εμείς ως ΤΑΣΕΗ κι εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος του, ευχαριστούμε το Γηροκομείο Αθηνών όπου τον τελευταίο χρόνο σε μεταφέραμε για όλη την φροντίδα που σου προσέφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό σου ταξίδι.

Η φωτογραφία από την γιορτή που κάναμε στα 100α γενέθλια του Νάσου μας πέρυσι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

bibilas.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved