Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Δυο γυναίκες στη ζωή μου έκαναν έκτρωση χωρίς να το θέλω»

Gossip-tv Team

Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν σήμερα καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη για τη ζωή του.

Η παρουσιάστρια ισχυριζόταν πως ο Λευτέρης Πανταζής, αν και γυναικοκατακτητής, δεν ήθελε να παντρευτεί όλα τα χρόνια γιατί φοβόταν τη δέσμευση. Τότε ο τραγουδιστής της απάντησε πως οι γυναίκες που ήταν δίπλα του τρόμαζαν με τη δουλειά που έκανε και αποχωρούσαν.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε στην Ελένη πως εκείνος ήθελε πολύ να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας αλλά δεν τα κατάφερε. «Με τη Ζώζα έκανα και δεύτερο παιδί αλλά το ρίξαμε τότε, ίσως ήταν μικρή, δεν καταλάβαινε, ίσως την επηρέασαν και οι γονείς της... τώρα θα είχαμε και ένα αγοράκι», είπε ο τραγουδιστής αναφερόμενος στη μητέρα της κόρης του Κωνσταντίνας, Ζώζα Μεταξά. Ενώ λίγα λεπτά αργότερα και μετά την έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη της αποκάλυψε πως ακόμη μια φορά έχασε την ευκαιρία να γίνει πατέρας. «Θυμάμαι μια κοπέλα που την αγαπούσα πολύ έμεινε έγκυος και πήγαμε στο γιατρό κι αν μου έλεγε θα το κρατούσα, θα την παντρευόμουν αλλά φοβήθηκε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved