Showbiz

Νεκτάριος Σφυράκης: Οι δύσκολες ώρες με την εγκυμοσύνη της συζύγου του!

Gossip-tv Team

Ένας έρωτας που ξεκίνησε από τα καμαρίνια και κατέληξε σε γάμο και οικογένεια είναι αυτός του Νεκτάριου Σφυράκη και της συζύγου του Στέλλας.

Το ζευγάρι είναι μαζί 13 χρόνια και η Στέλλα ήταν θαυμάστρια του τραγουδιστή, πήγε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε για να τον δει και από τότε είναι αχώριστοι.

Σε μια εβδομάδα περίπου θα φέρουν στον κόσμο και τον καρπό του ερωτά τους, το γιο τους. Η εγκυμοσύνη όμως της Στέλλας ήταν πολύ δύσκολη και επικίνδυνη. Όπως εξομολογούνται και οι δυο στην «Μεσημεριανή Μελέτη» πέρασαν στιγμές αγωνίας, άγχους και άγνοιας.

«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Σε μια εβδομάδα, δέκα μέρες, με τη βοήθεια του Θεού θα κρατάμε τον γιο μας στα χέρια μας», είπε η σύζυγος του τραγουδιστή, χωρίς να κρύψει ότι είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη.

«Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη από την αρχή μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Εγώ ανησύχησα πάρα πολύ, φοβήθηκα πολλές φορές αν θα φτάσω μέχρι το τέλος. Ο Νεκτάριος πάλι ήταν αισιόδοξος και ο γιατρός μου πάλι σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο τέλος. Υπήρξαν φορές που φοβήθηκα ότι θα τον έχανα. Πάνω που τον ένιωσα, ότι θα τον έχανα. Δόξα τω Θεώ όμως όλα πήγαν καλά και με βοήθησε πάρα πολύ σ' αυτό και ο Νεκτάριος», είπε.

Όπως εξομολογήθηκε η πιο δύσκολη στιγμή της ήταν στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης που είχε μια μικρή αποκόλληση πλακούντα και φοβήθηκε ότι τελείωσαν όλα.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης πάλι εξομολογήθηκε ότι και γι' αυτόν ήταν αρκετά δύσκολα, προσπαθούσε όμως να στηρίξει τη σύζυγό του και να μην τη στεναχωρεί.

«Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα ήταν όταν περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για μάθω ότι όντως η Στέλλα είναι έγκυος», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved