Showbiz

Τι απαντάει ο Καμμενίδης στην εισαγγελική παραγγελία της Πιερίδη!

Gossip-tv Team

Δέκα χρόνια σχέσης, ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, μια αγάπη που έδειχνε ότι θα κρατήσει στο χρόνο και θα βγει νικητής... καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα.

Η Μαριάντα Πιερίδη δεν θέλει πλέον καμία επαφή με τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Καμμενίδη και δεν μένει στα λόγια προβαίνει σε εισαγγελική παραγγελία.

Ο Δημήτρης Καμμενίδης μιλάει στην κάμερα του Star για το συμβάν στέλνοντας το δικό του μήνυμα. «Σημασία δεν έχει τι συνέβη, σημασία έχει ότι ζήτησε να μου γίνουν συστάσεις! Δεν πίστευα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο η Μαριάντα, την ευχαριστώ γι' αυτό! Δεν έγινε και τίποτα!».

Ο επιχειρηματίας δεν σταμάτησε να αναφέρει πως πλέον δεν έχουν κάτι να πουν και να μοιράσουν καθώς και ότι δεν θα την ενοχλήσει ξανά. «Πιστεύω ότι δεν έχουμε τίποτα να πούμε πλέον και ούτε θα έχουμε και στο μέλλον. Δεν υπάρχει κάτι μεταξύ μας», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας «Δεν περίμενε κανένας μας να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Προφανώς οι καταστάσεις εξελίχθηκαν έτσι που ήταν πάνω από τη δύναμή μου να τις χειριστώ αλλά πιστεύω πως στο τέλος όλα θα είναι καλά και θα δικαιωθώ».

Ο Δημήτρης Καμμενίδης, όμως δεν έχασε το χιούμορ ούτε σε αυτή τη δύσκολη και αμήχανη στιγμή έτσι όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος πώς έφτασε το ζευγάρι σε αυτή την κατάσταση απάντησε: «Περπατώντας».

Τέλος, ο επιχειρηματίας δήλωσε πως δεν του έχει μείνει πικρία γιατί στεναχωριέσαι όταν τελειώνει κάτι όμορφο. «Όταν τελειώνουν όμορφα τα πράγματα μένει μια πικρία. Στην παρούσα φάση θεωρώ ότι δεν έχω κάνει κάτι, ήμουν απόλυτα έντιμος και σωστός στη σχέση μου όλα αυτά τα χρόνια οπότε τι πικρία να μου μείνει;»

Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Καμμενίδης εξακολουθεί να δηλώνει... θαυμαστής της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved