Showbiz

Μαρίζα Ρίζου: «Χαίρομαι πολύ που ορισμένοι άνθρωποι δεν κοιμούνται καλά το βράδυ»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (23-03) η Μαρίζα Ρίζου

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς βιώνει αυτή την δεύτερη καραντίνα, πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ενώ αναφέρθηκε και στο κύμα καταγγελιών τονίζοντας πως χάρηκε πολύ με τις αποκαλύψεις του ελληνικό #metoo.

«Παλαιότερα προσπερνούσα τα σκοτάδια μου. Τώρα περνάω μέσα τους. Λέω ότι θα αποδεχτώ τις στιγμές αυτές. Και το βρίσκω πιο υγιές και ισορροπημένο. Θεωρούσαν όλοι ότι είμαι μόνο χαρούμενη. Ένιωθα ενοχικά που έχω και άλλα συναισθήματα. Τι ανισορροπία είναι αυτή να περιμένεις από τον εαυτό σου να είσαι μόνο χαρούμενη;», εξήγησε.

«Χάρηκα πολύ με τις αποκαλύψεις του ελληνικό #metoo. Έχω μεγάλο πρόβλημα με τέτοιες συμπεριφορές. Είχα, έχω και θα έχω. Αν κάποιος δεν είναι ωραίος τύπος ή τύπισσα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ταλέντο του. Αν ο άλλος δεν είναι ωραίος άνθρωπος τι με ενδιαφέρει το έργο του; Οτιδήποτε δημιουργούμε φέρει την αύρα μας, την ύπαρξη μας. Χαίρομαι πολύ που ορισμένοι άνθρωποι δεν κοιμούνται καλά το βράδυ αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι δεν είναι μόνο αντρικό αυτό το φαινόμενο. Η ψυχική μου δομή δεν ταιριάζει με την εμπάθεια, δεν νιώθω καλά με αυτό», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved