Showbiz

Τζωρτζ Παπακώστας: Η συγκλονιστική στιγμή που βρίσκει μέσα στα καμένα έναν εγκαταλελειμμένο σκύλο!

Gossip-tv Team

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το μέγεθος της καταστροφής στην Αττική μετά την πυρκαγιά που με μανία πέρασε από διάφορες περιοχές στα βόρεια. 

Ο Τζωρτζ Παπακώστας με μόνα εφόδια την διάθεσή του για να βοηθήσει, νερό, το τζιπ του και ένα κινητό τηλέφωνο, βρέθηκε σήμερα στο Κρυονέρι όπου αντίκρισε μόνο καμένη γη.

Ή μάλλον θα ήθελε να είναι μόνο αυτό που θα αντίκριζε γιατί εκείνο που πραγματικά τον σόκαρε, όπως και όλους όσοι είδαν τα βίντεο που ανέβασε, ήταν η παρουσία ενός εγκαταλελειμμένου σκύλου μέσα στις στάχτες. Σε ένα σπίτι που είχε παραδοθεί στις φλόγες, του οποίου όμως οι ιδιοκτήτες δεν ενδιαφέρθηκαν για την τύχη του κατοικίδιου τους.

Ενός σκύλου που ευτυχώς ήταν καλά και πρόλαβε προφανώς να φύγει από το μέτωπο της φωτιάς εγκαίρως παρ' όλο που ήταν αλυσοδεμένος.

Η εικόνα και μόνο σόκαρε τον γνωστό σεφ ο οποίος πλησίασε τον σκύλο και με παιχνίδια θέλησε να τον φέρει προς το μέρος του για να τον απομακρύνει από το σημείο ώστε να δεχτεί νερό και φαγητό που δεν είχε.

Ανάμεσα στα βίντεο που ανέβασε και που θα δείτε παραπάνω, ο Τζωρτζ Παπακώστας με μπουκάλια νερού προσπαθούσε να σβήσει δέντρα που ακόμα σιγόκαιγαν ή να σβήσει τα "καντιλάκια" σκεπάζοντάς τα με στάχτη και χώμα.

Δείτε παραπάνω το συγκλονιστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved