Showbiz

Η σπαρακτική κραυγή της μητέρας του ράπερ: «Να βρεθεί αυτός που σκότωσε το παιδί μου»

Gossip-tv Team

«Το μόνο που ζητάω είναι να βρεθεί… να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδάκι μου και τον άφησε κάτω και έφυγε»...

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας του καλλιτέχνη Ανδρέα – Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου που τα ξημερώματα Δευτέρας εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στη μέση του επαρχιακού δρόμου Θήβας – Θίσβης μετά από τροχαίο.

«Θέλω να βρεθεί αυτός, να τον δω στα μάτια, να δω γιατί; Πώς μπόρεσε και τον άφησε στη μέση του δρόμου και έφυγε… πώς μπόρεσε; Τι άνθρωπος είναι; Δεν ξέρω τι να πω. Δεν υπήρχε χειρότερο πράγμα για εμένα. Αυτό που έγινε… δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν γίνεται. Ο Θεός να μου δώσει δύναμη… θα αντέξω; Δεν ξέρω» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του η οποία έχει βυθιστεί στο απόλυτο πένθος.

Η ίδια αναρωτιέται με οργή και πόνο γιατί τον άφησε να ξεψυχήσει στην άσφαλτο και αν θα μπορούσε να είχε σωθεί η ζωή του παιδιού της, αν ο ασυνείδητος οδηγός είχε σταματήσει για να καλέσει το ασθενοφόρο ώστε να τον βοηθήσει κάποιος.

«Να έκανε κάτι, μια κίνηση, να πάρει το 166, κάτι… μήπως σωζόταν, άθικτο ήταν το κεφαλάκι του, όλα, όλα, όλα μου είπαν ότι είχε χτυπηθεί πολύ άσχημα στα ζωτικά όργανα. Τον άφησε και έφυγε… θα μπορούσε… μπορεί να μπορούσε να σωθεί. Κάτι να γίνει. Όταν το σκέφτομαι τρελαίνομαι» κατέληξε η μητέρα του καλλιτέχνη.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved