Showbiz

Κώστας Δόξας: Τι είπε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Gossip-tv Team

Η κάμερα του Open Weekend συνάντησε τον Κώστα Δόξα και τον αδελφό του Άκη Δείξιμο και μίλησαν για τη συναυλία όπου συμμετείχαν μαζί αλλά και για όσα ετοιμάζουν σε συνεργασία. 

Ο Κώστας Δόξας όμως, που είχε δει το όνομά του να γίνεται... πρωτοσέλιδο λόγω της δικαστικής διαμάχης που έχει με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, ρωτήθηκε και γι' αυτό. Και η απάντησή του ήταν η εξής:

«Όλα πάνε καλά στη δικαστική διαμάχη. Αυτά είναι θέματα, όπως είπες, δικαστικά, και θα τα αφήσω εκεί γιατί είναι και πολύ ευαίσθητα».

Να θυμίσουμε ότι η πρώην σύζυγός του τον είχε κατηγορήσει για ξυλοδαρμό και μάλιστα είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιανουάριο, για παραβίαση δικαστικής απόφασης να μην καταβάλει ολόκληρο το ποσό της μηνιαίας διατροφής της κόρης του.

Στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος και η επόμενη κίνησή του ήταν να υποβάλλει μήνυση εις βάρος της Μαρίας Δεληθανάση, καθώς ισχυρίστηκε ότι εκείνη ευθυνόταν για τη γνωστοποίηση της είδησης της σύλληψής του.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Κώστας Δόξας για τη δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύζυγό του:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Δεληθανάση: Η φωτογραφία με το χτυπημένο πρόσωπο – «Σαν σήμερα έναν χρόνο πριν…»

Μαρία Δεληθανάση: Οι πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό μετά τη σύλληψη του Κώστα Δόξα (Video)

Κώστας Δόξας: Μήνυση κατά της Δεληθανάση μετά τη σύλληψή του – «Εκείνη υπέδειξε να τον συλλάβουν»

Κώστας Δόξας: Συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved