Showbiz

Νέες καταγγελλίες από 4 γυναίκες στην υπόθεση του Παναγιωτόπουλου - Aνάμεσά τους μία δημοσιογράφος

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με την εκπομπή, Το Πρωινό, οι 4 γυναίκες ισχυρίζονται ότι έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ο παρουσιαστής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Η υπόθεση για revenge porn από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είχε σοκάρει το Πανελλήνιο και όλοι ανέμεναν να δουν την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής. Καθημερινά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας διάφορες λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης αλλά και της ζωής του παρουσιαστή, ωστόσο ο ίδιος έχει επιλέξει να κρατήσει σιγή ιχθύος.

Ωστόσο, σήμερα (27/9) μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» αποκαλύφθηκε ότι έχουν γίνει νέες καταγγελίες από τέσσερις γυναίκες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι εν λόγω γυναίκες, μία εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος, αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο, σκεπτόμενες πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κυρίες των οποίων τα πρόσωπα δεν φαίνονται στα επίμαχα βίντεο που ισχυρίζονται ότι έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ο παρουσιαστής, φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα στοιχεία τους.

Η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας του Στάθη Παναγιωτόπουλου δήλωσε:«Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved