Showbiz

Αποκαλυπτικός ο Πέτρος Τατσόπουλος για το πρόβλημα υγείας του: «Βρέθηκα πολύ κοντά στο θάνατο»

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Τατσόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον έφερε πολύ κοντά στον θάνατο.

"Η πολιτική έχει αρρωστήσει πολλούς ανθρώπους, που βγήκαν με έλκος, με καρδιακά προβλήματα" είπε ανάμεσα σε πολλά.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ίνας Τριάντου "Εμείς" και παραχώρησε μια συνέντευξη εκ βαθέων, μιλώντας τόσο για την πολιτική όσο και για το πρόβλημα υγείας, που τον οδήγησε στην εντατική και κινδύνεψε και η ζωή του.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Όταν βρίσκεσαι τόσο κοντά στο θάνατο, πρώτα από όλα ευγνωμονείς τους ανθρώπους που σε κράτησαν στη ζωή, τους γιατρούς. Αν πέθαινα, που ήταν εξαιρετικά πιθανό στη συγκεκριμένη ασθένεια που τη λένε σιωπηλό δολοφόνο, το ανεύρυσμα αορτής, κανένας δεν τους απέδιδε την ευθύνη. Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να μην κάνουν τυπικά , διεκπεραιωτικά τη δουλειά τους. Την έκαναν με αυταπάρνηση, για αυτό είμαστε τώρα εδώ και συζητάμε.

Ήταν δύο τρεις μήνες μετά από τις τελευταίες εκλογές, που είχα κατέβει υποψήφιος αλλά δεν νομίζω ότι είχε σημασία. Με χτύπησε στον αέρα, στη μέση μιας συζήτησης για το μεταναστευτικό κι η συζήτηση ήταν ήπια. Η πολιτική έχει αρρωστήσει πολλούς ανθρώπους, που βγήκαν με έλκος, με καρδιακά προβλήματα κ.ά.»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved