Showbiz

Πετρετζίκης: Κάνει προπόνηση με τον γιο του και το βίντεο που τραβά η σύζυγός του είναι απολαυστικό

Gossip-tv Team

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη, Αχιλλέας έχει μεγαλώσει πολύ και κάνει προπόνηση με τον μπαμπά του.

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητας με την οικογένειά του αλλά κάθε φορά που το κάνει μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Αυτή τη φορά ο σεφ της καρδιάς μας, ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο με τον μικρό Αχιλλέα να κάνει προπόνηση, να ανεβαίνει δηλαδή μόνο του τα σκαλοπάτια του σπιτιού. Περήφανοι τόσο ο Άκης όσο και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα, η οποία και βιντεοσκοπούσε την όμορφη αυτή στιγμή.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Άκης έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!» ήταν τα πρωία του λόγια μετά τον ερχομό της κόρης του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved