Showbiz

Δίκη Φιλιππίδη: Όλα όσα αποκάλυψε ο Δημητρακόπουλος- Ο ρόλος της Ζέτας Μακρυπούλια!

Gossip-tv Team

Δίκη Φιλιππίδη: Σήμερα, Τρίτη 11 Οκτωβρίου, η δίκη της υπόθεσης συνεχίστηκε με τον συνήγορο του κατηγορουμένου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο να κάνει τηλεοπτικές δηλώσεις, λέγοντας το ότι τα λεγόμενα της πρώτης καταγγέλουσας δεν είναι αληθή, κάτι που το επιβεβαιώνουν και μάρτυρες. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης 11 Οκτωβρίου, με τον συνήγορό του να μιλά ανοιχτά για ψεύδη και για σκευωρία εις βάρος του εντολέα του.

Ύστερα από την κατάθεση της Ζέτας Μακρυπούλια, αλλά και υπόλοιπων ηθοποιών, οι οποίοι είχαν καλεστεί ως μάρτυρες στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και τόνισε ότι τίποτα από όλα όσα κατήγγειλε το πρώτο φερόμενο ως θύμα δεν έχουν ισχύ, μιας και η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια είπε ότι δεν την είχε δει ποτέ και πώς τίποτα από όλα όσα κατέθεσε για εκείνη δεν ήταν αλήθεια.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε χαρκατηριστικά: «Η κ. Ζέτα Μακρυπούλια διέψευσε την πρώτη καταγγέλλουσα, η οποία έλεγε ότι τον Σεπτέμβριο του 2008 ο Πέτρος Φιλιππίδης με χειρονομία τη βίασε. Και πρότεινε αυτόπτη μάρτυρα την κ. Μακρυπούλια. Έλεγε ότι συνάντησε στις τουαλέτες την κ. Μακρυπούλια μετά τον βιασμό και ότι εκείνη της είπε:

«Α, εσύ είσαι η κοπέλα που θα έρθεις, το έβδομο πρόσωπο στη θεατρική παράσταση. Η Ζέτα Μακρυπούλια σήμερα είπε ότι ουδέποτε συνάντησε την πρώτη μηνύτρια, ουδέποτε της είπε ότι θα είναι το έβδομο πρόσωπο στην παράσταση, κανένα διάλογο δεν είχε μαζί της, δεν την γνωρίζει.

«Όπως αντιλαμβάνεστε, κονιορτοποιήθηκε και αποδομήθηκε η αξιοπιστία της πρώτης καταγγέλλουσας. Είναι μια αδίστακτη ψεύτρα, με την υπογραφή της Ζέτας Μακρυπούλια και των υπολοίπων ηθοποιών. Δεν υπήρξε ποτέ ρόλος, τον οποίο της υποσχέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Δεν υπήρξε ποτέ συνάντηση με την Ζέτα Μακρυπούλια στις τουαλέτες. Όλα αυτά είναι αδίστακτα ψεύδη...»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved