Showbiz

Αποκλειστικό! Η κόρη της Μπάρμπα, Φαίδρα και ο γιος του Μπάρκουλη, Νικόλας, μαζί σε video clip

Η Φαίδρα Μαρασλή Μπάρμπα και ο Νικόλας Μπάρκουλης όπως όλα δείχνουν έχουν αρχίσει και ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους και μας το απέδειξαν μέσα από ένα βιντεοκλίπ

Το gossip-tv βρέθηκε στα Backstage του νέου βιντεοκλίπ της Τζένης Γεωργιάδη με τίτλο ''Κράτησε με'' σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

Πρωταγωνιστές στο βίντεοκλιπ ήταν η Φαίδρα Μπάρμπα και ο Νικόλας Μπάρκουλης, οι οποία παιδιά δύο αγαπημένων και σπουδαίων ηθοποιών και συγκεκριμένα της Βάνας Μπάρμπα και του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Οι δύο νέοι μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις αλλά και με την ομορφιά τους. Την Φαίδρα, μάλιστα είχαμε να την δούμε αρκετά χρόνια και η συμμετοχή της αυτή μας αιφνιδίασε. Από την άλλη, ο Νίκος Μπάρκουλης αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, Ανδρέα και σιγά σιγά έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στο χώρο.

Να σημειωθεί πως στο βιντεοκλίπ συμμετείχε και ο γνωστός χορογράφος Κωνσταντίνος Μενούνος με την επίσης χορεύτρια Βάσια , που μας συνεπήραν με τον χορό τους , στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved