Showbiz

Θέατρο Αθηνά: Οι «Τέλειοι Ξένοι» έκοψαν τη πίτα τους! Ποιος ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί;

Gossip-tv Team

Την κοπή της πίτας τους έκαναν οι συντελεστές της sold out παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» που ανεβαίνει φέτος με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Αθηνά των θεατρικών επιχειρήσεων Marosoulis Productions. 

Φυσικά στην κοπή ήταν παρόντες όλοι όσοι έχουν δουλέψει και συνεχίζουν να δουλεύουν γι' αυτή την τόσο ξεχωριστή παράσταση που από την αρχή της μέχρι και σήμερα, παραμένει sold out.

Στην επίσημη σελίδα των θεατρικών επιχειρήσεων Marosoulis Productions ανέβηκε βίντεο από την όμορφη αυτή εκδήλωση η οποία ήταν γεμάτη κέφι και χαμόγελα. Στη λεζάντα μάλιστα αποκαλύφθηκε και ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί:

«Ευχές, χαμόγελα και αγάπη γέμισε χθες, 12 Ιανουαρίου, το θέατρο Αθηνά με αφορμή την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας την οποία έκοψε ο θίασος του έργου «Τέλειοι Ξένοι». Το «παρών» στη ζεστή εκδήλωση έδωσαν όλοι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές του έργου, αλλά και ο… τυχερός της βραδιάς κ. Μαροσούλης ο οποίος και κέρδισε και το φλουρί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι βρέθηκαν σε αυτή την όμορφη, «οικογενειακή» εκδήλωση, να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2023 με υγεία, έμπνευση και πολλά χαμόγελα!



Και μην ξεχνάτε, σας περιμένουμε και το 2023 στο θέατρο Αθηνά για να παρακολουθήσετε μία από τις πιο γλυκές, τρυφερές, αστείες αλλά και συναισθηματικές παραστάσεις της σεζόν!!»

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved