Showbiz

Χώρισαν Παναγιώταρου - Σχίζας; Η απάντηση από το περιβάλλον τους και η αποκάλυψη της Τσολάκη

Gossip-tv Team

H είδηση πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να χωρίσουν έσκασε σα βόμβα τις προηγούμενες ημέρες.

Η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της στο Open Weekend αναφέρθηκαν στις φήμες και όπως αποκαλύφθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του Open το φιλικό περιβάλλον δηλώνει έκπληκτο και διαψεύδει την είδηση.

«Εμείς προσπαθούμε να τους βρούμε, επικοινωνήσαμε και με την Αλεξάνδρα η οποία μας είπε έτσι πολύ ευγενικά και γλυκά ότι έχει ένα προσωπικό θέμα που δεν έχει να κάνει με τον Στάθη και θα το μάθετε σε λίγο καιρό», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

«Κρατάει μια ουδέτερη και απόμακρη στάση από τα media. Ευχόμαστε να είναι καλά και να προχωράνε μαζί», τόνισε η παρουσιάστρια του Open Weekend. Στη συνέχεια η Μαρία Φραγκάκη αποκάλυψε από την πλευρά της: «Την Πέμπτη το βράδυ οι δύο τους έτρωγαν μαζί σε εστιατόριο της Αθήνας σε prive χώρο».

«Όταν έχεις συνηθίσει να τροφοδοτείς την κουβέντα και τα μάτια του κόσμου με φωτογραφίες στα social media, μετά η διαφορά είναι λίγο πιο έντονη απ’ ό,τι ένα άλλο ζευγάρι που κρατά πιο χαμηλούς τόνους», σχολιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved