Showbiz

Στηβ Κακέτσης: H επικοινωνία που είχε η Ναταλία Γερμανού με την πρώην σύζυγό του, Κατιάνα Μπαλανίκα

Gossip-tv Team

Στο θάνατο του Στηβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της στον Alpha το απόγευμα του Σαββάτου 20/5.

Ο επιχειρηματίας πριν λίγους μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επιδείνωσε την υγεία του με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 18/5.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την επικοινωνία της με την Κατιάνα Μπαλανίκα η οποία ήταν πρώην σύζυγός του και είχαν αποκτήσει έναν γιο μαζί, τον Μάκη.

Όσα είπε η παρουσιάστρια:

«Έφυγε πολύ ταλαιπωρημένος τον τελευταίο καιρό από την υγεία του. Είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από καιρό, μετά ένα δεύτερο. Μιλούσα στο τηλέφωνο με την Κατιάνα Μπαλανίκα και μου είπε, επειδή τον αγαπούσε ουσιαστικά και όταν αγαπάμε ουσιαστικά δεν σκεφτόμαστε και εγωιστικά, μου λέει: “Ξεκουράστηκε, απαλλάχτηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο γιατί υπέφερε πάρα πολύ”.

Ήταν ένας άνθρωπος που έζησε τη νύχτα και τον αποκαλούσαν κιόλας “άρχοντα της νύχτας” τη δεκαετία του ’60, ’70 και ’80. Το 2013 στην εκπομπή που έκανα στον ANT1, στο “Η Γερμανού ξανάρχεται” τον είχα φιλοξενήσει και μου είχε μιλήσει για τους δύσκολους μήνες που πέρασε στη φυλακή, έμεινε ένα διάστημα λίγων μηνών στη φυλακή – και όταν αθωώθηκε – βγήκε αλλά αυτό έμεινε ένα αγκάθι στην ψυχή του», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού για τον Στηβ Κακέτση.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved