Showbiz

Θοδωρής Φέρρης: Η ψυχοθεραπεία που κάνει 9 χρόνια, το χειρουργείο και η απόφαση ζωής

Gossip-tv Team

O Θοδωρής Φέρρης μίλησε για την ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και εννέα χρόνια αλλά και για τις αποφάσεις που πήρε μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στις φωνητικές του χορδές. 

«Αυτό που με έκανε να… ψαχτώ ήταν κάποιες ιδιαίτερες αδυναμίες που συνειδητοποίησα ότι έχω σαν άνθρωπος, που δεν με άφηναν να είμαι ευτυχισμένος. Αυτές οι αδυναμίες ήταν τόσο ισχυρές, υπήρχε δηλαδή όντως θέμα», παραδέχτηκε Θοδωρής Φέρρης στη Νάνσυ Παραδεισάνου και συνέχισε λέγοντας:

«Έβλεπα ότι δεν γελάω πολύ, δεν χαίρομαι τη ζωή μου ενδεχομένως. Ένιωσα ότι κάτι δεν το κάνω σωστά, δεν το λαμβάνω σωστά».

1675215767515-681658483-ferris.jpg

Ο τραγουδιστής κατέληξε λέγοντας: «Πολλοί άνθρωποι το παλεύουν μόνοι τους και τα καταφέρνουν άριστα. Δεν είναι ανάγκη να πάμε όλοι σε ειδικούς. Εμένα μου το πρότεινε μια κοπέλα. Το σκέφτηκα, το ανέλυσα, το κάνω χρόνια και είναι κάτι που με βοηθάει πάρα πολύ. Γενικά πλέον με χαλαρώνει».

Ο Θοδωρής Φέρρης αποκάλυψε επίσης πως εδώ και τρεις μήνες έχει κόψει το τσιγάρο, απόφαση που πήρε μετά την επέμβαση που έκανε στις φωνητικές της χορδές.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved