Showbiz

Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Δεν δικαιολογείται ο τραυματισμός της στο σημείο που βρέθηκε»

Gossip-tv Team

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης μίλησε για τις υποψίες και τους προβληματισμούς που έχει γύρω από τον τραυματισμό της αξέχαστης ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε μέσα στο σπίτι της. 

Ο γνωστός δικηγόρος, αρχικά τόνισε: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον τραγικό ξαφνικό θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου που ήταν ένας άνθρωπος λαμπερός και παρότι είχε το πρόβλημα το κινητικό, τελευταία είχε κάνει ταινία με τον Χάρη Παπαδόπουλο και τη βλέπαμε και χαιρόμασταν και ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αλλά οι συνθήκες που συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός έχουν δημιουργήσει πάρα πολλά ερωτήματα και προβληματισμούς. Δηλαδή, δεν είναι τόσο το νυκτικό. Για να καταλάβετε, ο τρόπος που βρέθηκε, το σημείο που βρέθηκε, δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό της. Βρέθηκε σε ένα χαλί. Όταν πέσει κάποιος σε ένα χαλί, δεν χτυπάει τόσο δυνατά το κεφάλι του ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τραύμα και το αιμάτωμα που επέφερε τελικά τον θάνατό της.

mairi-xronopoulou.jpg

Επίσης, όταν πέφτει κάποιος από τα σκαλιά συνήθως πέφτει μπροστά. Αν τυχόν στα σκαλιά η φόρα είναι προς τα πίσω, χτυπάει και από πίσω. Εδώ είχαμε το εξής παράδοξο: ενώ υποτίθεται ότι έπεσε από τα σκαλιά το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της προς τα σκαλιά.

Όλες οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες και ακόμα και ο γιατρός του Ευαγγελισμού της Μονάδας εντατικής θεραπείας, είχε προβληματιστεί και έλεγε πώς έπεσε και πώς τραυματίστηκε εκεί, σ’ αυτό το σημείο. Δεν παραπέμπει αυτό σε κάποιο γλίστρημα. Σε κάτι άλλο παραπέμπει».

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης ο οποίος υπήρξε και καλός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου κατέληξε: «Εν πάσει περιπτώσει, τώρα η αστυνομία ήδη ξεκίνησε και κάλεσε δύο μάρτυρες, για το τυπικό μέρος γιατί επειδή δεν υπάρχουν συγγενείς πρέπει να γίνει μία διαδικασία με έγγραφα και να καταθέσουν και μάρτυρες και η αστυνομία να εκδώσει αυτό το πιστοποιητικό πρώτα της νεκροτομής και στη συνέχεια της αποτέφρωσης και όχι της ταφής γιατί η Μαίρη είχε δηλώσει ότι ήθελε να αποτεφρωθεί, -θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα-, και χρειάζονται δύο μάρτυρες. Θα πάνε λοιπόν δύο μάρτυρες. Αυτά τα δύο άτομα, η οικιακή βοηθός και ένας φίλος που μένει κοντά και πήγε εκεί για να βοηθήσει και τη βρήκαν εκεί και να πιστοποιήσουν ότι είναι η συγκεκριμένη που θα αποτεφρωθεί και στη συνέχεια εκτιμώ ότι θα ξεκινήσει μία διερεύνηση της όλης υπόθεσης και θα δοθούν και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα όπως και το θέμα του νοσοκομειακού. Το νοσοκομειακό δεν βρέθηκε ποιο είναι.

xronopoulou-(8).webp

Από πού είναι; Είναι από το ΕΚΑΒ, είναι κάποια ιδιωτική εταιρία; Μας είπαν ότι είναι ιδιωτική. Δεν βρέθηκε ακόμα. Να ερωτηθούν και οι τραυματιοφορείς πώς είδαν εκείνοι, που έχουν μεγάλη πείρα, από τους τραυματισμούς, το σώμα της Μαίρης. Επίσης, δεν αφήσανε το σώμα, όπως ήταν. Το περιποιήθηκαν, το άλλαξαν, το νηκτικό που είπατε… Όλα αυτά μας κάνουν να λέμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να επεκταθώ σε περισσότερα πράγματα αλλά είμαι βέβαιος ότι η Αστυνομία, θα συνεχίσει και σε άλλους μάρτυρες. Περιμένουμε και τη νεκροτομή για να δούμε τι θα πει και η ειδική υπηρεσία του Πανεπιστημίου.

Καταγγελία επίσημη δεν έχω κάνει, έχω έρθει σε επαφή με αρμοδίους ατύπως. Δεν έχω καταθέσει κάποια μηνυτήρια αναφορά ακόμα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός δικηγόρος στην εκπομπή T-Live:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved