Showbiz

Γη της Ελιάς - Γιάννης Κρητικός: «Μέχρι και η μάνα μου έχει μπερδευτεί και με έχει πει ‘Πότη’»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Κρητικός μίλησε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα για τον ρόλο του στη Γη της Ελιάς ως Πότης, για το πραγματικό του όνομα αλλά και για την ενασχόλησή του με την υποκριτική. 

«Τελευταία ακούω στο όνομα ‘Πότης’ λόγω της σειράς. Μέχρι και η μάνα μου έχει μπερδευτεί και με έχει πει ‘Πότη’. Η διαφορά με τον ρολό μου στη ‘Γη της Ελιάς’ είναι ότι δεν είμαι κουτσομπόλης. Το κοινό είναι η υπερκινητικότητα, είμαι λίγο παραπάνω εκφραστικός από ό, τι θεωρώ ότι πρέπει. Δεν μπορώ να με βλέπω, να βλέπω τον εαυτό μου, καθόλου στην τηλεόραση».

«Η υποκριτική προέκυψε μετά τη νίκη μου στο ‘Your Face Sounds Familiar’ το 2016. Η πρώτη πρόταση ήταν από τον Αλέξανδρο Ρήγα να συμμετέχω σε μία παράσταση. Μετά από 7 παραστάσεις μου ήρθε και η πρόταση για την τηλεόραση. Έχω κάνει σεμινάρια υποκριτικής αλλά δεν έχω σπουδάσει υποκριτική».

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να το κάνει σωστά. Έχουν υπάρξει ηθοποιοί που δεν είχαν βγάλει καμία σχολή, όπως η Ρένα Βλαχοπούλου. Θεωρώ τον εαυτό μου εμπειροπράκτη, μπορεί αύριο να θέλω να ασχοληθώ με τη μαγειρική».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως «το “Κρητικός” δεν είναι το πραγματικό μου επώνυμο, προέκυψε από ένα λάθος» αλλά και ότι είχε δεχτεί πρόταση από την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να πλαισιώσει την ομάδα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved