Showbiz

Νέα δημόσια «έκρηξη» Μαρτίκα κατά Πολυκάρπου: «Είναι επαγγελματίας Κατίνα με μηδενική αξιοπρέπεια»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

O Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γεια σου και μίλησε ξανά για τη ληστεία που έγινε την εβδομάδα που πέρασε στο φαρμακείο του. 

Όμως, στη συνέχεια, μίλησε και για τη διένεξή του με την Έλενα Πολυκάρπου την οποία κατηγόρησε επειδή επεσήμανε κάποια σχόλια στο διαδίκτυο περί fake ληστείας.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν θέλει να το μαζέψει και αν έχει αναθεωρήσει την άποψή του για τη δημοσιογράφο, εκείνος απάντησε:

«Μια χαρά το βλέπω, τι να μαζέψω; Υποτιμούμε την πράξη, τη ληστεία, και δίνουμε αξία στα ψέματα και στις συκοφαντίες; Είναι η έμφαση που έδωσε, στο να υποτιμήσει το γεγονός. Ένας έγκριτος δημοσιογράφος οφείλει να αντλεί πληροφορίες από έγκυρες πηγές, οφείλει με αξιοπρέπεια να αναδεικνύει την αλήθεια.

martikas-listeia.jpg

Όταν θες να αφήσεις υπονοούμενα και να παραπλανήσεις την κοινή γνώμη στα 2-3 μηνύματα από νοσηρά μυαλά που έγραψαν ότι ο Μαρτίκας το έστησε, αυτή τη στιγμή αναδεικνύεις αυτό σαν θέμα και όχι τη ληστεία και τα φαρμακεία που βάλλονται».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό να μην μπορείς να πεις αλήθειες και να αφήνεις υπονοούμενα με σκοπό να θίξεις, αυτό σε καθιστά νούμερα 1 Κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι άσχημο, είναι status. Ας ψάξει να βρει τις αλήθειες του twitter για την ίδια, ας διαβάσει τις αλήθειες που γράφει το twitter. Από τη στιγμή που θέλει να αναπαράξει ψέματα, γιατί ξέρει την αλήθεια… Το έκανε με πρόθεση να με θίξει και υποτιμήθηκε το γεγονός και από το σχόλιο του κυρίου Μικρούτσικου. Αν μου είχαν μαχαιρωμένη την κοπέλα, το ίδιο αστείο θα έκανε;... Έχει αποδείξει η συγκεκριμένη πώς με ψέματα δημιουργεί εντυπώσεις, αναπαράγει ψέματα για να κάνει νούμερα. Πώς θέλετε να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή; Είναι νούμερο 1 Κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης και με μηδενική αξιοπρέπεια. Δεν συναισθάνθηκες και δεν σεβάστηκες.

Το ξέσπασμά μου είναι δικαιολογημένο γιατί και στο παρελθόν έχει ταλαιπωρήσει την αδερφή μου με ψέματα, ενώ ήμουν μέσα στο Survivor. Δεν μπορεί να μου δικαιολογεί ότι κάνει τη δουλειά της. Είναι επαγγελματίας Κατίνα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved