Showbiz

Μπάγια Αντωνοπούλου: Σχέδια γάμου μέσα στο '24 με τον σύντροφό της; Το επόμενο βήμα και ο έρωτας

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Δεν αποκλείεται μέσα στη νέα χρονιά που έρχεται, το 2024 να δούμε την Μπάγια Αντωνοπούλου να ντύνεται νυφούλα στο πλευρό του συντρόφου της Νίκου Κώτση.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Γεια σου, το ζευγάρι έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του καθώς ήδη ζει κάτω από την ίδια στέγη.

Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε ότι οι δύο ερωτευμένοι μοιράζονται την καθημερινότητά τους σε ένα όμορφο διαμέρισμα στα Νότια Προάστια, κοντά στην περιοχή γύρω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και όπως ακούγεται, δεν αποκλείεται οι δυο τους να κάνουν σχέδια γάμου μέσα στο 2024.

Ο Νίκος Κώτσης διαθέτει τη δική του εταιρία Γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων και μάλιστα η δουλειά ήταν αυτή που έφερε κοντά το ζευγάρι όταν πριν από περίπου δύο χρόνια αποφάσισαν να συνεργαστούν για την προώθηση της νέας κολεξιόν της μητέρας της Μπάγιας η οποία ως γνωστόν διαθέτει το δικό της ατελιέ μόδας.

Μετά από αυτή τη συνεργασία οι δυο τους ήρθαν κοντά και έφτασαν να γίνουν ζευγάρι που ίσως οδηγηθεί και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved