Showbiz

Νεφέλη Κουρή: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την κόρη της στο σχολείο: «Με περνούν για αδελφή της»

Gossip-tv Team

Για το πόσο μικροδείχνει και αυτό τη δυσκολεύει λίγο ακόμα και στην καθημερινότητά της μίλησε η Νεφέλη Κουρή

Η ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν Σε είδον, της ΕΡΤ μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση λέγοντας πως παρ' όλο που από πολύ μικρή μπήκε στον χώρο της υποκριτικής, εδώ και 14 χρόνια υποδύεται σχεδόν συνέχεια την ανήλικη. Κάτι που τη δυσκολεύει και στην προσωπική της ζωή καθώς όπως είπε, στο σχολείο της 6χρονης κόρης της, την περνούν για την αδελφή της αλλά σίγουρα όχι ως τη μαμά της.

nefeli-kouri.jpg

«Η κόρη μου είναι έξι ετών, ξεκίνησε και πιάνο φέτος, έχει ταλέντο αλλά θα δούμε στο μέλλον. Δεν επέμενα, το ζήτησε μόνη της. Δεν έχει πάρει τίποτα από εμένα, μοιάζει πολύ με τον μπαμπά της εξωτερικά. Σαν χαρακτήρες όμως μοιάζουμε», παραδέχτηκε η Νεφέλη Κουρή και συνέχισε:

«Όταν πηγαίνω στο σχολείο δεν με κάνουν για μαμά! Με περνούν για την αδελφή της κόρης μου ή την babysitter», είπε η Νεφέλη Κουρή.

Όσο για τον σύζυγό της, αποκάλυψε ότι είναι φωτογράφος και πρόσθεσε: «Ο σύζυγός μου είναι φωτογράφος αλλά δεν μας βγάζει καμιά φωτογραφία. Δουλεύει πολύ κι αυτός, όταν βρισκόμαστε προσπαθούμε να κάνουμε άλλα πράγματα και με το παιδί να περνάμε καλά»...

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved