Showbiz

Υψηλάντη για την απώλεια της κόρης της: «Για μια μάνα το να χάσει το παιδί της, είναι το χειρότερο»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Αιμιλία Υψηλάντη, μίλησε σήμερα (22/1) στην εκπομπή Ελένη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της κόρης της αλλά και την εγγονή της που μεγαλώνει μόνη της. 

«Σεβάστηκα απόλυτα τις επιθυμίες της κόρης μου. Και κατάλαβα ότι κάποιος δεν μπορεί να ακολουθεί αυτό που εγώ επιθυμώ», είπε αρχικά η μεγάλη ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Famagusta και συνέχισε:

«Η δουλειά γενικά, και η συμμετοχή στην κοινωνία, είναι βοηθητική για όλα μας τα προβλήματα. Και τα μικρά και τα μεγάλα μπορώ να τα ξεχάσω. Αλλά τις απώλειες τις κουβαλάμε συνέχεια, είναι εδώ, μας βαραίνουν και με αυτές συμπορευόμαστε. Για μια μάνα το να χάσει το παιδί της, είναι το χειρότερο που μπορεί να της συμβεί, γιατί καταλύει τους φυσικούς νόμους που λένε ότι πρέπει να “φύγουν” πρώτα οι μεγάλοι».

famagusta-ipsilanti.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός επεσήμανε πως όπως και παλιότερα, έτσι και τώρα που έχει φύγει από τη ζωή η κόρη της, όταν απευθύνεται στην εγγονή της, λέει το όνομα της εκλιπούσας. Και τόνισε: «Στις δυσκολίες, η συντροφικότητα έπαιξε μεγάλο ρόλο. Η μοναξιά είναι άγριο πράγμα. Η σχέση μου με τον σύντροφό μου έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, έχει αποκτήσει μεγαλύτερη έγνοια. Το ερωτικό στοιχείο είναι τελείως διαφορετικό, έχει μέσα του κι έναν μικρό ανταγωνισμό, μία διαμάχη. Τίποτα δεν μένει το ίδιο, οι άνθρωποι κάθε μέρα αλλάζουμε».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved