Showbiz

Τούς άφησε όλους σύξυλους ο Μαρτίκας με την ατάκα στη Βρησηίδα: «Ήρθε η ώρα σου να σου κάνω παιδί»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ι love Σου Κου και ο γνωστός επιχειρηματίας και φαρμακοποιός άφησε τους πάντες άφωνους με την ατάκα του προς την αγαπημένη του. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι κλήθηκε να απαντήσει για τα επόμενα σχέδιά του στην προσωπική του ζωή, με τη Βρησηίδα να δηλώνει για την πιθανότητα να αποκτήσει παιδί: «Αν ποτέ έρθει, με το καλό να έρθει, δεν είναι ότι βιάζομαι αλλά τα λατρεύω τα παιδιά».

Ανδριώτου –Μαρτίκας: Στιγμιότυπα από το ανακαινισμένο σπίτι τους-Τα πλήρωσε όλα εκείνη, της χρωστάω

Ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας με απόλυτη φυσικότητα και χιούμορ σχολίασε: «Μάλλον ήρθε η ώρα να της κάνω ένα παιδί, ήρθε η ώρα σου».

GIWRGOS-GIANNOPOYLOS-BRISHIDA-ANDRIWTOY-SPYROS-MARTIKAS.jpg

Βέβαια, ο ίδιος τόνισε ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να προηγηθούν άλλα πράγματα όπως μία πρόταση γάμου και ο ίδιος ο γάμος με τον πρώην παίκτη του Survivor να τονίζει: «Είμαι παλιάς κοπής άντρας».

Το ζευγάρι επίσης κλήθηκε να σχολιάσει τα πρόσωπα του Survivor, παλιούς και νεότερους παίκτες με τη Βρησηίδα να αποκαλύπτει: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει στενοχωρηθεί που δεν πήγε στο J2US».

Στην ερώτηση αν θα πήγαιναν ξανά στον Άγιο Δομίνικο μετά από ανάλογη πρόταση, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Να πάμε στο Survivor για να τονώσουμε την τηλεθέαση; Υπάρχουν θέματα στο Survivor αλλά οι παίκτες δεν αρπάζουν τις ευκαιρίες. Η είσοδος του James Καφετζής έχει αλλάξει τις ισορροπίες όλου του παιχνιδιού. Επιβάλλεται να υπάρχει κάποιο ευφυής».

Όταν ρωτήθηκαν για τη Μαρία Αντωνά, οι δυο τους σχολίασαν: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη Μαρία Αντωνά. Οι δηλώσεις που είχα κάνει για την Αντωνά είναι περασμένες ξεχασμένες. Αν ζητήσει συγνώμη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας να μπούμε σε μία διαδικασία να μιλήσουμε».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα δήλωσαν:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved