Συμβουλές για να νικήσετε την κατάθλιψη από την Ελένη Πετρουλάκη
G-Sports

Συμβουλές για να νικήσετε την κατάθλιψη από την Ελένη Πετρουλάκη

Καλεσμένη την Ελένη Πετρουλάκη είχε το «Made In Star» και η γνωστή γυμνάστρια έδωσε συμβουλές για να νικήσουμε την κατάθλιψη.


Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και αρκετοί είναι αυτοί που αισθάνονται πιεσμένοι, μελαγχολικοί και χωρίς διάθεση για να κάνουν ευχάριστα πράγματα.

Η Ελένη Πετρουλάκη λοιπόν συμβουλεύει να βάλουμε όλοι τη γυμναστική στη ζωή μας, ώστε να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε την ορμόνη σεροτονίνη που είναι υπεύθυνη για τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μας.
Βασικό βήμα για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας είναι η σωστή διατροφή. Η Ελένη Πετρουλάκη τονίζει ότι θα πρέπει να κάνουμε πέντε γεύματα την ημέρα, ανά τρεις ώρες, όπως ακριβώς και τα μωρά.
Η διατροφή σας θα πρέπει να είναι πλούσια σε βιταμίνες, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες που δίνουν ενέργεια στον οργανισμό. Γι’ αυτό το καλύτερο είναι να φέρνετε στη δουλειά το ταπεράκι με το φαγητό από το σπίτι και να έχετε μια μπάρα δημητριακών στην τσάντα σας όταν θα θέλετε να φάτε ένα σνακ.
Επίσης, αν η οικονομική σας κατάσταση δε σας επιτρέπει να πάτε σε ένα γυμναστήριο μπορείτε να κάνετε απλά πράγματα για να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας.
Το ανεβοκατέβασμα της σκάλας είναι μια καλή επιλογή, όπως επίσης και το περπάτημα σε κοντινές αποστάσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε ποδήλατο ή να αγοράσετε φθηνά αξεσουάρ γυμναστικής και να κάνετε γυμναστική μόνοι σας στο σπίτι.














©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved