Γιώργος Τζαβέλλας: «Μας αγαπούν ως λαό παρότι μας κυβερνούν κλέφτες» (Αποκλειστική συνέντευξη)
G-Sports

Γιώργος Τζαβέλλας: «Μας αγαπούν ως λαό παρότι μας κυβερνούν κλέφτες» (Αποκλειστική συνέντευξη)

Μόλις ένα μήνα έχει που μετακόμισε από την Γερμανία στο Πριγκιπάτο του Μονακό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος δηλώνει ενθουσιασμένος με την πόλη, τον ήλιο και την θάλασσα. Καμία σχέση δηλαδή με τον καιρό και τις συνθήκες που συνάντησε στην Φρανκφούρτη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει πάρει μεταγραφή από την Άιντραχτ στην Μονακό και γράφει μια νέα σελίδα στην καριέρα του. Το gossip-tv επικοινώνησε μαζί του λίγο μετά την προπόνηση και εκείνος δεν αρνήθηκε να μας πει δύο λόγια για την ζωή του στο πιο αριστοκρατικό μέρος της Ευρώπης.

- Πως είναι η καθημερινότητά σου στο Μονακό; Πόσο διαφορετική είναι σε σχέση με αυτή σε Ελλάδα και Γερμανία;

«Διαφορετική δεν θα το έλεγα. Απλή ίσως... Ένα καφέ, πολλές ώρες στο γήπεδο και συνήθως το βράδυ για φαγητό σε κάποιο εστιατόριο»

- Σου λείπει κάτι από την Ελλάδα; Έχεις προσαρμοστεί εκεί;

«Από την Ελλάδα μου λείπει η οικογένειά μου. Αυτή είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για μένα. Συγγενείς λοιπόν και καλοί φίλοι βρίσκονται συχνά εδώ για να μου δίνουν δύναμη και να με βοηθούν. Από εκεί και πέρα ξέρω πως είμαι για συγκεκριμένο λόγο εδώ και όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.»

- Πως νιώθει ένας Έλληνας αυτή την εποχή, ζώντας στο πιο αριστοκρατικό μέρος του πλανήτη;

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα και χαίρομαι πολύ. Ο ήλιος, η θάλασσα και η ομορφιά του Μονακό με κάνουν χαρούμενο. Πέρασα δύσκολα στην Γερμανία!»

- Τι γνώμη έχουν για την Ελλάδα εκεί;

«Σε όποια μέρη του πλανήτη και αν έχω βρεθεί η γνώμη για την Ελλάδα αλλά και για τους Έλληνες είναι η καλύτερη. Μας αγαπούν ως λαό. Νομίζω κατανοούν πως για μερικούς κλέφτες που μας κυβερνούν και έφτασαν σε αυτή την κατάσταση τη χώρα δεν φταίει ο λαός.»

- Στην Ευρώπη επικρατεί το «Είμαστε όλοι Έλληνες» και η στήριξη στην χώρα μας είναι εμφανής. Ασχολούνται στο Μονακό με πολιτική; Ενδιαφέρονται για τέτοια θέματα;

«Στην ίδια κατάσταση με την δική μας θα είναι σε λίγο καιρό και η Γαλλία, οπότε πιστεύω προτιμούν να ασχολούνται με τα δικά τους προβλήματα. Αν και το Πριγκιπάτο συγκεκριμένα δεν νομίζω να έχει και πολλά!»

- Με ποιο τρόπο διασκεδάζεις στο Μονακό;

«Διασκεδάζω με το ποδόσφαιρο, όταν είμαι υγιής και κάνω καλά την δουλειά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved