Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Μετά το διαζύγιο, νέος έρωτας και… Ρίο
G-Sports

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Μετά το διαζύγιο, νέος έρωτας και… Ρίο

Τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη τον ξεκουράζουν οι ξένες ταινίες, η συμμετοχή του σε αθλητικές δραστηριότητες -όπως ο Μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης στον οποίο συμμετείχε-, η μουσική και τα video games.

«Πολλοί αθλητές εκτονώνονται με video games, χαλαρώνει το μυαλό μας », τόνισε στο Πρώτο Θέμα. Αποφεύγει να μιλήσει για τα τατού που καλύπτουν τα χέρια του: « Δεν μιλάω γι' αυτά γιατί τα θεωρώ μια πολύ προσωπική ιστορία. Ουσιαστικά χαράζεις πάνω σου πράγματα που σημαίνουν κάτι πολύ ιδιαίτερο για εσένα».
Η μεγαλύτερη ευτυχία της ζωής του ωστόσο είναι ο τρίχρονος γιος του Φίλιππος: « Η χαρά της απόκτησης ενός παιδιού δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη. Κάθε μετάλλιο κρύβει μέσα του και μια δόση ματαιοδοξίας. Το παιδί όμως σου βγάζει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, γι'αυτό και το αγαπάς κάθε μέρα και περισσότερο. Παρόλο που δεν δακρύζω εύκολα, όταν γεννήθηκε ο γιος μου ένιωθα τα μάτια μου μουσκεμένα για πολλή ώρα. Σήμερα τον έχω μαζί μου στη Θεσσαλονίκη μία εβδομάδα τον μήνα. Αυτή τη συγκεκριμένη εβδομάδα μειώνω μέχρι και τις προπονήσεις προκειμένου να μη λείψω ούτε δευτερόλεπτο από δίπλα του. Είναι δύσκολο να μη νιώσεις ενοχικά απέναντι σε έναν παιδί που δεν ζει μαζί σου».
Πώς ένιωσε άραγε για τον θόρυβο που ξέσπασε γύρω από το πρόσωπό του εξαιτίας του διαζυγίου του από τη Ρουμάνα βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού Ρούξι Ντουμιτρέσκου; «Όλα αυτά με έκαναν να αισθανθώ έξω από τα νερά μου γιατί έχω μάθει να μην απασχολώ τον κόσμο με προσωπικά μου ζητήματα. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ τα media και επομένως θα προτιμούσα να απουσιάζουν από τη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου. Αυτό το θέμα προωθήθηκε στον Τύπο για άλλους λόγους. Εγώ με τη σειρά μου χαμήλωσα τους τόνους γιατί υπάρχει στη μέση ένα παιδί. Δεν έχω να εξηγήσω κάτι παραπάνω, ούτε να απολογηθώ σε κανέναν. Ηταν μια κλασική ιστορία διαζυγίου γύρω από το οποίο ειπώθηκαν τραγικές αναλήθειες, όπως ότι απήγαγα το παιδί μου».
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του παρακάτω. Και το έκανε βρίσκοντας και πάλι την ευτυχία στο πρόσωπο της Δώρας Τσαμπάζη, της Θεσσαλονικιάς δημοσιογράφου του TV MΑΚΕΔΟΝΙΑ: «Με τη Δώρα είμαστε μαζί και είμαστε καλά. Ύστερα από πολύ καιρό ξαναβρήκα τη γαλήνη και την ηρεμία στην προσωπική μου ζωή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved