Χωρισμός σοκ για...
G-Sports

Χωρισμός σοκ για...

Οι χωρισμοί το φετινό καλοκαίρι δεν έχουν τελειωμό. Αρχής γενομένης από τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού που ανακοίνωσαν επίσημα το διαζύγιό τους, έχουν από τότε δημοσιοποιηθεί χωρισμοί και άλλων πολλών λαμπερών ζευγαριών. Σειρά τώρα έχουν...

... η Μιρέλα Μανιάνι και ο Γιάννης Γιαννούλης οι οποίοι δεν είναι πια μαζί. Το επιβεβαιώνει η ίδια η αργυρή ολυμπιονίκης του ακοντισμού με δήλωσή της στη Real, αποφεύγοντας να αποκαλύψει οτιδήποτε άλλο για τις αιτίες που οδήγησαν σε μία τέτοια απόφαση. «Ναι, έχουμε χωρίσει με τον Γιάννη. Για μένα προτεραιότητα είναι η κόρη μου», αρκέστηκε να πει η όμορφη αθλήτρια. Έπειτα από πέντε χρόνια έρωτα και ευτυχίας, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν.
Άνθρωποι που ζούσαν από κοντά το ζευγάρι υποστηρίζουν πως τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο τόσο η Μιρέλα όσο και ο Γιάννης προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τα διώξουν. Μάταια. Πριν από λίγο καιρό πήραν οριστικά την απόφαση να χωρίσουν. Έπαψαν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ακολουθώντας ο καθένας τη δική του πορεία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved