Το Grand Prix της Ιαπωνίας στον Alpha
G-Sports

Το Grand Prix της Ιαπωνίας στον Alpha

Πιλότοι στη θέση εκκίνησης, ομάδες στις επάλξεις, σβήνουν τα κόκκινα φώτα και το 15ο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος ξεκινάει.

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου οι οδηγοί θα δώσουν τη μητέρα των μαχών, στη θρυλική πίστα της Σουζούκα, με τους Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ να διεκδικούν τον παγκόσμιο τίτλο. Ο Βρετανός προηγείται με 3 βαθμούς διαφορά, ενώ απομένουν 5 αγώνες και 150 βαθμοί να μοιραστούν. Στο Grand Prix της Ιαπωνίας, τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ που έχει σημειώσει 4 σερί νίκες από το 2009 έως σήμερα, με εξαίρεση το 2011 που κέρδισε ο Μπάτον, για λογαριασμό της McLaren. Θα γίνει φέτος η ανατροπή;
Θα καταφέρουν οι Mercedes να στεφθούν νικήτριες σε μια πίστα όπου δεν τα έχουν καταφέρει ποτέ στην ιστορία; Η μετάδοση του GP Ιαπωνίας θα ξεκινήσει στις 15:00. Στις 14:20 θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση «F1 Countdown» στο στούντιο, με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου. Στην πλούσια θεματολογία του μπορείτε, εκτός των άλλων, να δείτε πώς ανέβηκε στο βάθρο του Mini Challenge ο Σταμάτης Κατσίμης αλλά και πώς ξεσήκωσε η Κατερίνα Στικούδη το PICK στην Πάτρα.
Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στον σχολιασμό θα βρίσκονται οι: Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved