Μάντη Περσάκη: «Ήμουν πάρα πολύ σίγουρη ότι θα παντρευτώ»
G-Sports

Μάντη Περσάκη: «Ήμουν πάρα πολύ σίγουρη ότι θα παντρευτώ»

Ο γάμος είναι κάτι που η Μάντη Περσάκη είχε πάντα σαν όνειρο ζωής.

«Ήμουν πάρα πολύ σίγουρη ότι θα παντρευτώ, θα κάνω οικογένεια και θα πάρω τον καλύτερο, που είναι ο Αλέξανδρος! Ποτέ δεν έχω θεωρήσει τον εαυτό μου γυναίκα καριέρας και ποτέ δεν θα έβαζα τη ζωή μου πάνω από τη δουλειά» τόνισε στο People
Το νυφικό της δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να το διαλέξει. «Είχα δει ένα σχέδιο στο Παρίσι που μου είχε αρέσει πάρα πολύ και έραψα κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, γιατί ήθελα σε αυτό που θα φορέσω να αποτυπώνεται ο χαρακτήρας μου. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου θα τα επιμεληθούν δύο καλές μου φίλες. Ήθελα κοντά μου πολύ δικούς μου ανθρώπους για μια τόσο όμορφη στιγμή. Το διακοσμητικό θέμα τόσο του μυστηρίου όσο και του πάρτι θα είναι η ελιά. Έχουμε οργανώσει μια όμορφη γιορτή, θα έχουμε DJ, αλλά και μουσικούς με σαξόφωνο. Έχουμε ετοιμάσει και ένα medley από τα αγαπημένα μας τραγούδια».
Μετά το γάμο, θα μπουν για πρώτη φορά στο νέο τους σπίτι. «Έχουμε μια μονοκατοικία εκεί και την ανακαινίσαμε με τη βοήθεια της πολύ γνωστής στο χώρο της διακόσμησης Αθηνάς Ματίς. Το έκανε πανέμορφο, ακριβώς όπως το είχαμε φανταστεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved