Η Ελένη Πετρουλάκη τρέχει με τα παιδιά!
G-Sports

Η Ελένη Πετρουλάκη τρέχει με τα παιδιά!

Η Ελλάδα έχει μια δυσάρεστη πρωτιά... αυτή της παιδικής παχυσαρκίας.Στη σύγχρονη εποχή τα παιδιά αρκούνται στην παθητική δραστηριότητα και την κακή διατροφή.

Εμείς ως γονείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον των παιδιών μας. Εμείς είμαστε το πρότυπο τους και πρέπει να τους δείξουμε από νωρίς το δρόμο του ευ ζήν. Η Ελένη Πετρουλάκη-Ivic και ο Δήμος Πειραιά οργανώνουν αυτή τη μεγάλη γιορτή άθλησης στο κέντρο του Πειραιά με πολλά δώρα για τα μικρά παιδιά και κίνητρα για να αγαπήσουν την άθληση.
Κυριακή πρωϊ γιορτάζουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού οργανώνοντας μια συμβολική διαδρομή 1.000 μέτρων, όπου παιδιά από 0 έως και 14 ετών θα τρέξουν μαζί με γνωστούς αθλητές και Ολυμπιονίκες. Συμμετέχουμε και περνάμε καλά με τους φίλους και την οικογένειά μας σε μια μεγάλη γιορτή για την άθληση. Γονείς με καρότσια, παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, έφηβοι... τρέχουμε στον πρώτο αποκλειστικά για παιδιά αγώνα στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να περάσουμε το μήνυμα ότι η άθληση και το ευ ζην είναι τρόπος ζωής, είναι επιλογή ζωής...
Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 34) συμμετέχουμε όλοι σε μια μεγάλη γιορτή άθλησης για τα παιδιά, στο Fit Kids Run.
Εγγραφές: 09:00-10:30 Εκκίνηση: 11:00
Η Συμμετοχή είναι δωρεάν.
Και φυσικά αυτή η εκδήλωση μέσω του μεγάλου χορηγού, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, έχει και φιλανθρωπικό σκοπό. Με την ευγενική χορηγία της ΠΕΦ κάθε δημοτικό σχολείο του Δήμου Πειραιά θα αποκτήσει από ένα πλήρες kit φαρμακείου.
Στόχος αυτής της δράσης είναι να δώσουμε τα σωστά ερεθίσματα και να ωθήσουμε τα παιδιά στην άθληση. Επιδίωξη είναι να τα προτρέψουμε να αποκτήσουν μια υγιή σχέση με την εικόνα τους, το σώμα τους, την εμφάνιση τους. Και όλα αυτά με έναν τρόπο διασκεδαστικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved