Χατζίδου-Σοϊλέδης: Τα σχέδια συγκατοίκησης και το εξωτικό ταξίδι στην Ταϋλάνδη! (φωτό)
G-Sports

Χατζίδου-Σοϊλέδης: Τα σχέδια συγκατοίκησης και το εξωτικό ταξίδι στην Ταϋλάνδη! (φωτό)

Τις πρώτες κοινές διακοπέςτους απολαμβάνουν ο Άρης Σοϊλέδης και η Ελένη Χατζίδου αυτές τις ηµέρες και μάλιστα την εξωτική Ταϋλάνδη.

Έπειτα από µία υπέροχη και αξέχαστη εβδοµάδα στην Μπανγκόκ και µάλιστα σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής από την περασµένη Τετάρτη συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ταϋλάνδη και συγκεκριµένα στο νησί Κο Σαµούι. Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο και ένα από τα οµορφότερα παραθεριστικά µέρη παγκοσµίως, όπου το ζευγάρι θα περάσει άλλη µία εβδοµάδα µακριά από όλους και όλα.
Πάντως η σχέση τους δείχνει να διανύει την καλύτερη περίοδό της αφού έπειτα από έξι µήνες σχέσης, το ερωτευµένο ζευγάρι έχει αρχίσει να σκέφτεται και τη συγκατοίκηση. Τόσο η σέξι τραγουδίστρια όσο και ο άσος της ΑΕΚ έχουν φτιάξει µε τέτοιο τρόπο το πρόγραµµά τους ώστε να συναντιούνται πολύ συχνά και να µη χάνουν πολύ χρόνο µακριά ο ένας από τον άλλον. Τις περισσότερες φορές, άλλωστε, µένουν µαζί στο σπίτι της τραγουδίστριας που βρίσκεται στον Αλιµο. Κατά κάποιον τρόπο, λοιπόν, η πρόβα συγκατοίκησης έχει ήδη γίνει, αφού πλέον δεν είναι πολλά τα βράδια που κοιµούνται χωριστά. Κάτι που φροντίζουν να επιβεβαιώνουν και οι δύο µέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασµούς στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες όπου φαίνονται να ξυπνούν µαζί και να χαµογελούν πρωί-πρωί από ευτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved