Μαρία Τσουρή: Τι απαντά στις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη της;
G-Sports

Μαρία Τσουρή: Τι απαντά στις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη της;

Πριν από τέσσερα χρόνια η Μαρία Τσουρή έζησε το θαύµα της µητρότητας και ο ερχοµός του γιου της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή της όπως βέβαια και του αγαπηµένου της Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Εδώ και λίγες ηµέρες έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι η γλυκιά πολίστρια, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συµµετοχή στο σόου Dancing with the stars, είναι για δεύτερη φορά έγκυος.

«Κάποια στιγµή θέλουµε µε τον σύζυγό µου να αποκτήσουµε ένα δεύτερο παιδί, αλλά δεν είµαι έγκυος», ξεκαθαρίζει η ίδια στη Real. Κατάφερε να πραγµατοποιήσει το όνειρό της µε τη δηµιουργία µιας ευτυχισµένης οικογένειας, στην οποία έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια.
Τον περασµένο Ιούνιο η Μαρία και ο Παναγιώτης γιόρτασαν τη δεύτερη επέτειο του θρησκευτικού γάµου τους, που είχε γίνει στον Αγιο Στέφανο. Φυσικά, στο µυστήριο ήταν παρών και ο καρπός του έρωτά τους, αφού επέλεξαν έπειτα από σχεδόν 9 χρόνια σχέσης και έναν πολιτικό γάµο πριν από τη γέννηση του παιδιού, να παντρευτούν µε παπά και κουµπάρο την παραµονή των γενεθλίων του γιου τους, Κωνσταντίνου.
«Ηταν απερίγραπτα τα συναισθήµατα που ένιωσα στον γάµο µου βλέποντας µαζί τον άνδρα και τον γιο µου! Ένιωθα τόσο ευτυχισµένη και συγκινηµένη ταυτόχρονα», θα πει η ίδια.
Οι δύο άντρες της ζωής της είναι η προτεραιότητά της. Αλλά στους τρεις... χωρά και τέταρτος. «Θέλουµε µε τον σύζυγό µου κάποια στιγµή να χαρίσουµε ένα αδερφάκι στον γιο µας», εξηγεί η Μαρία και συνεχίζει: «Θα ήθελα το δεύτερο παιδί µου να είναι κορίτσι. Βέβαια, αυτό που έχει µεγάλη σηµασία είναι πάνω από όλα να είναι γερό».
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου έναν χρόνο η οικογένεια µετακόµισε από τα νότια προάστια, όπου έµενε, στα βόρεια και συγκεκριµένα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.
Τόσο ο γνωστός µπασκετµπολίστας όσο και η πρώην αθλήτρια του πόλο απολαµβάνουν την οικογενειακή ζωή, που δεν έχει επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο τον έρωτά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved