Αλέξανδρος Τζόρβας: “Να χαρούμε τη συμμετοχή μας στο Μουντιάλ”
G-Sports

Αλέξανδρος Τζόρβας: “Να χαρούμε τη συμμετοχή μας στο Μουντιάλ”

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τζόρβα το ματς με την Νότιο Κορέα είναι αυτό που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Εθνικής στο Μουντιάλ.

“Για μας το σημαντικό παιχνίδι είναι το πρώτο με την Κορέα, αν κάνεις μια δυνατή αρχή έχεις καλή ψυχολογία» δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας και συνέχισε αναφερόμενος στις πιθανότητες διάκρισης που έχει η Ελλάδα λέγοντας: «Το πιο σημαντικό για μένα και για την ομάδα είναι να χαρούμε τη συμμετοχή μας στο Μουντιάλ, σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Στο Euro 2008 είχαμε μια περίεργη ψυχολογία θα έλεγα, είχαν τεράστιες προσδοκίες και όλοι περίμεναν να επαναληφθεί η επιτυχία του 2004 και για να γίνει κάτι τέτοιο έπρεπε να συμβούν πολλά πράγματα. Μπήκαμε περίεργα σε όλα τα ματς, όλοι θέλαμε κάτι να δείξουμε και τελικά δεν πετύχαμε κάτι. Γι' αυτό και τώρα πάμε να χαρούμε τη συμμετοχή μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους ομογενείς, αλλά και σε όλους τους Έλληνες.»

Οσον αφορά το στόχο της εθνικής ο Αλέξης Τζόρβας τόνισε: «Ο στόχος ήταν να περάσουμε στην διοργάνωση και αυτό ήταν μεγάλη επιτυχία. Στο μπαράζ λίγοι πίστευαν πως θα περάσουμε, ξεπεράσαμε εαυτούς, πετύχαμε μια μεγάλη πρόκριση. Τώρα, δημιουργείται μια νέα κατάσταση γύρω από την ομάδα. Στόχος μας μια αξιοπρεπή παρουσία και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν δεν περάσουμε στην επόμενη φάση, δεν θα είναι και καταστροφή. Το 2008 υπήρχε άγχος, δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως σκοπός μας είναι να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι, οι δυο πρώτες ομάδες είναι στα μέτρα μας και μπορούμε να το παλέψουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved