Μαρία Σάκκαρη: Οι άντρες δυσκολεύονται να μου μιλήσουν
G-Sports

Μαρία Σάκκαρη: Οι άντρες δυσκολεύονται να μου μιλήσουν

Η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν τη φλερτάρουν οι άντρες και πώς είναι ο πρωταθλητισμός για τη ζωή μιας γυναίκας.

Είναι αγχωτικό να σε θεωρούν διεθνώς «next big think» στο τένις;

Υπάρχουν πολλές αθλήτριες στο ίδιο ή σε καλύτερο επίπεδο. Απλώς, η χώρα μας αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια άλλη αντίστοιχου επιπέδου. Δε θα έλεγα ότι είναι αγχωτικό, ίσα-ίσα νιώθω υπερήφανη και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω.

Φοβήθηκες ποτέ ότι λόγω του πρωταθλητισμού ίσως χάσεις τη θηλυκή σου πλευρά;

Όχι, αν και υπάρχουν πολλές παίκτριες που χάνουν τη θηλυκότητα τους, είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά. Αν είσαι ο εαυτός σου εντός και εκτός γηπέδου, δεν κινδυνεύεις. Αφιερώνεις χρόνο για καλλωπισμό; Βέβαια. Μία φορά την εβδομάδα πηγαίνω για μανικιούρ-πεντικιούρ και ανάλογα με τους αγώνες πηγαίνω και στο κομμωτήριο. Είναι κάτι σαν ιεροτελεστία για μένα αυτές οι στιγμές. Μ' αρέσει να είμαι περιποιημένη.

Σε φλερτάρουν τα αγόρια ή σε θεωρούν απόμακρη;

Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες είναι απόμακροι, ειδικά στην Ελλάδα, που αν σε ξέρουν από κάπου δυσκολεύονται να σου μιλήσουν. Αν έχεις έντονη προσωπικότητα, όπως εγώ, τότε ο πήχης της δυσκολίας ανεβαίνει! Στο εξωτερικό πάντως είναι πιο άνετοι στο φλερτ.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved