Τι είπε στη συνέντευξη τύπου ο Ρεχάγκελ
G-Sports

Τι είπε στη συνέντευξη τύπου ο Ρεχάγκελ

Ψύχραιμος και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για τη σημερινή νίκη της Ελλάδας στον αγώνα με τη Νιγηρία.


«Ο δεύτερος αγώνας ξεκίνησε όπως ο πρώτος, δηλαδή με γκολ εις βάρος μας. Είχαμε πει να προσέξουμε να μη δεχθούμε γρήγορο τέρμα αλλά παρ΄ όλα αυτά ξανασταθήκαμε στα πόδια μας και καταφέρουμε να ελέγξουμε το παιχνίδ. Τώρα έχουμε να παίξουμε με την Αργεντινή. Θα δούμε πως θα την αντιμετωπίσουμε. Προς το παρόν είμαστε ευτυχείς που θα παίξουμε μαζί τους. Είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης και σαφώς καλύτερη από την Ελλάδα αλλά θα δούμε…".

Όταν ζητήθηκε στο Ρεχάγκελ να σχολιάσει τη δήλωση του Λάγκερμπακ περί θεάτρου του Τοροσίδη στη φάση της αποβολής, εκείνος απάντησε: «Είχαμε ένα παίκτη περισσότερο, βεβαίως, αλλά έχουμε χάσει και αγώνα με ένα παίκτη περισσότερο. Δεν νομίζω ότι ευθύνεται ο παίκτης μας για την αποβολή, δεν έγινε έτσι, δεν υπήρξε καν πρόκληση".

Όσο για την πρώτη νίκη της Εθνικής ομάδας σε τελική φάση Μουντιάλ, που ταυτόχρονα είναι και πρώτη δική του, ο προπονητής σχολίασε: "Θα ήταν πολύ κρίμα να γυρίσουμε στην Ελλάδα χωρίς νίκη και χωρίς βαθμό. Αυτό, με ικανοποιεί".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved