Ο άγνωστος έρωτας του Ολυμπιονίκη, Σπύρου Γιαννιώτη
G-Sports

Ο άγνωστος έρωτας του Ολυμπιονίκη, Σπύρου Γιαννιώτη

Συγκινημένη, σε φωτογραφίες στο πλάι του αργυρού Ολυμπιονίκη φωτογραφήθηκε κρατώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Σπύρος Γιαννιώτης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε είχε αναφερθεί στην σύζυγο του αφιερώνοντας της μάλιστα τη μεγάλη επιτυχία του για το γεγονός ότι τον... ανέχεται.

Πρόκειται για μια σχέση ζωής και ο Ολυμπιονίκης μας δεν κρύβει ότι η καλλονή σύζυγος του ήταν πάντα το στήριγμα του στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο δρόμο προς την κορυφή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005 στα μπουζούκια και πιο συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν τότε ο Γιώργος Μαζωνάκης και στο οποίο είχε βρεθεί ο Ολυμπιονίκης παρέα με άλλους συναθλητές τους να για να γιορτάσουν μια επιτυχία τους.

Κατά τύχη, στην ίδια παρέα βρέθηκε και η σημερινή σύζυγος του Σπύρου Γιαννιώτη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά... Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και το ειδύλλιο τους είχε ευτυχή κατάληξη, αφού το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σεπτέμβριο του 2012.

Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι ήταν για το Γιαννιώτη διπλά όμορφο και σημαντικό, αφού ο 36χρονος που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τον αγώνα του, αλλά και την άρνηση του να δεχτεί την ένσταση που ήθελε να υποβάλει η ελληνική αντιπροσωπεία για το ασημένιο μετάλλιο, θα γίνει σύντομα μπαμπάς και αυτός ήταν και ο λόγος που η αγαπημένη του Ισμήνη Καλαντζή δεν ταξίδεψε ως το Ρίο.
Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved