Ο ΟΠΑΠ δυναμικά στα virtual προϊόντα αθλητικού στοιχηματισμου
G-Sports

Ο ΟΠΑΠ δυναμικά στα virtual προϊόντα αθλητικού στοιχηματισμου

Σε πλήρη εξέλιξη η υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας

Ταχύτατα προχώρα ο ΟΠΑΠ την υλοποίηση του στρατηγικού του σχεδιασμού στο πλαίσιο του Οράματος 2020 που παρουσίασε πρόσφατα ο νέος Διευθύνων Σύμβουλός, Ντάμιαν Κόουπ. Χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση ανακοινώθηκε η πρώτη μεγάλη κίνηση που θα δώσει προστιθέμενη αξία τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και το δίκτυο των 4.500 πρακτορείων του.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που γνωστοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, επέλεξε την Inspired για την εισαγωγή νέων virtual προϊόντων αθλητικού στοιχηματισμού, τα οποία θα προσφέρονται μέσω του δικτύου των πρακτορείων του και διαδικτυακά. Η διάθεση των νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών της Inspired, όπως τονίζεται, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του ΟΠΑΠ για την δημιουργία χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου και του Οράματος 2020 της εταιρείας. Η εισαγωγή τους αναμένεται το α’ τρίμηνο του 2017.

Ντάμιαν Κόουπ: «Σημαντικό πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων παγκοσμίου επιπέδου για τον ΟΠΑΠ».

Σχολιάζοντας την συμφωνία, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, κ. Ντάμιαν Κόουπ ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος με αυτή την συνεργασία η οποία αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων παγκοσμίου επιπέδου για τον ΟΠΑΠ. Τα virtual προϊόντα της Inspired έχουν μεγάλη απήχηση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχουν αντίστοιχη υποδοχή από τους πελάτες μας και στην Ελλάδα. Το νέο αυτό προϊόν είναι ένα από τα πρώτα που θα διαθέσουμε στην αγορά και εντάσσεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας για το Όραμα 2020. Τους ερχόμενους μήνες αναμένεται να προχωρήσουμε με επιπλέον ανακοινώσεις σχετικά με την εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved