Τζαβέλλας-Πικράκη: Ερωτικό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!
G-Sports

Τζαβέλλας-Πικράκη: Ερωτικό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!

Την ώρα που οι φήµες θέλουν τον Γιώργο Τζαβέλλα να απολαµβάνει εδώ και λίγο καιρό την αγκαλιά γνωστής τηλεπαρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και σέντερ µπακ του ΠΑΟΚ δίνει ακόµα µία ευκαιρία στη σχέση του µε την πρώην αγαπηµένη του, την εντυπωσιακή καλλονή Αθηνά Πικράκη. Μάλιστα, πρόσφατα η εστεµµένη το 2012 Μις Ελλάς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συνάντησε τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τη real.

Τo ειδύλλιο ανάµεσά τους είχε ξεκινήσει τον Σεπτέµβριο του 2014, όµως πριν προλάβουν να κλείσουν έξι µήνες σχέσης οδηγήθηκαν στον χωρισµό. Οι δυο τους έζησαν µία έντονη σχέση µε πάθος, που τους οδηγούσε συχνά σε αδιέξοδο. Οι κρίσεις διαδέχονταν η µία την άλλη, κάτι που επιδείνωνε και η χιλιοµετρική απόσταση που τους χώριζε, µιας και εκείνος λόγω αθλητικών υποχρεώσεων µε τον ΠΑΟΚ έπρεπε να ζει µόνιµα στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκείνη, λόγω µόντελινγκ, έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα για τη δουλειά της.
Πάντα, όµως, κατάφερναν -καθώς έτρεφαν δυνατά συναισθήµατα ο ένας για τον άλλον- να τα ξαναβρίσκουν. Για έναν ολόκληρο χρόνο, το ερωτικό παζλ της σχέσης τους συνέθεταν οι εντάσεις και οι καβγάδες, που ακολουθούνταν από επανασυνδέσεις µε πολύ πάθος. Αυτό έληξε πέρυσι τον Οκτώβριο, όταν ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος. Τουλάχιστον έτσι φαινόταν µέχρι πρόσφατα, που οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά τυχαία. Η Αθηνά βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και οι δρόµοι τους ξανασυναντήθηκαν. Πληροφορίες τούς θέλουν να πέρασαν µαζί ένα όµορφο διήµερο, που τους έκανε να θυµηθούν τις παλιές καλές στιγµές τους ως ζευγάρι.
Η στάση που κρατούν στην προσωπική τους ζωή δεν αφήνει τη δηµοσιότητα να εισχωρήσει. Ακόµη και οι στενοί φίλοι τους δεν γνωρίζουν τις επόµενες κινήσεις τους. Ο Γιώργος Τζαβέλλας, άλλωστε, δεν έχει µιλήσει ποτέ ανοιχτά για καµία σχέση του, όπως βέβαια και η Αθηνά, η οποία µπορεί να σαγηνεύει µε κάθε εµφάνισή της τον φωτογραφικό φακό, θέλει όµως να περνά απαρατήρητη σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της! Έτσι, κανείς δεν γνωρίζει µε σιγουριά αν η συνάντησή τους είχε υποσχέσεις για επανασύνδεση. Παρ’ όλα αυτά, οι φήµες τους θέλουν αποφασισµένους να αναζωπυρώσουν τον έρωτά τους, που τόσο άδοξα έληξε πριν από έναν χρόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved