Η αδερφή του Cristiano Ronaldo τα… «έσπασε» στο Acro
G-Sports

Η αδερφή του Cristiano Ronaldo τα… «έσπασε» στο Acro

Πραγματικός χαμός επικρατούσε για άλλη μια φορά στο Acro Club και αυτό το Παρασκευοσάββατο όπου ήταν ασφυκτικά γεμάτο όμορφες παρουσίες και με τον με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει χωρίς όρια μέχρι το ξημέρωμα!

Ο εκρηκτικός και γεμάτος ενέργεια Γιώργος Σαμπάνης κυρίαρχος στη σκηνή έχει στήσει και φέτος ένα «διαφορετικό» party γεμάτο με τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Mε πολύ διάθεση, ενέργεια, παλμό, κέφι και πάθος χάρισε και αυτό το διήμερο μουσικές στιγμές και ατέλειωτο χορό σε ένα ανατρεπτικό και νεανικό πρόγραμμα φέρνοντας τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση! Στην παρέα του η Demy που καταφέρνει να παρασύρει το κοινό με την αμεσότητά της αλλά και η Μαλού με την ιδιαίτερη φωνή και τη μοναδική της ενέργεια, καθώς και ο DJ Αντώνης Δημητριάδης, όπου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη με τις ιδιαίτερες μουσικές του επιλογές!

Το Acro Club επέλεξαν για την διασκέδασή τους και πολλοί επώνυμοι από τον χώρο της Showbiz όπως ο Φρανκ Ζουέλα με την αδερφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ Cristiano Ronaldo, Κάτια Αβέιρο καθώς και η Αθηνά Οικονομάκου με την παρέα της.

Η αδερφή του Πορτογάλου άσου, δεν έμεινε μόνο στο… Acro. Πέρασε και μια βόλτα και από τον Κωνσταντίνο Αργυρό…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved