Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία: Προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα
G-Sports

Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία: Προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα

Τέσσερις µήνες µετά την αποκάλυψη για το νέο φλογερό ειδύλλιο ανάµεσα στην Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, οι δυο τους κάνουν ό,τι µπορούν για να κρατήσουν τον έρωτά τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.

Μπορεί να µην τα καταφέρνουν απόλυτα, αφού ήδη έχουν κυκλοφορήσει κοινά φωτογραφικά ενσταντανέ, όµως εξακολουθούν να προσπαθούν να την προστατεύσουν µε το να αρνούνται να µιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους.
Ακόµα και όταν η όµορφη τραγουδίστρια σε τηλεοπτική της συνέντευξη ρωτήθηκε ευθέως για τον νέο γοητευτικό άντρα στη ζωή της, προτίµησε να κρατήσει το στόµα της κλειστό. Θέλοντας να διαφυλάξει την προσωπική ευτυχία που της προσφέρει ο Ισπανός αγαπηµένος της, δείχνει αποφασισµένη να κρατήσει απόσταση από τα media. Στο µεταξύ, όµως, απολαµβάνει στο πλευρό του Ισπανού αµυντικού των «ερυθρολεύκων» µοναδικές στιγµές, γεµάτες έρωτα και πολύ πάθος.
«Επιλέγουν να βγαίνουν σε µαγαζιά όπου γνωρίζουν πως δεν θα έρθουν τετ α τετ µε κάµερες και φωτογράφους, ενώ σχεδόν πάντα βγαίνουν µόνοι», αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας. Η µόνη φορά που εµφανίστηκαν µαζί σε δηµόσιο χώρο ήταν στα τέλη Ιανουαρίου, στα γενέθλια του άσου του Ολυµπιακού, όταν η Ελένη βρέθηκε στο πλευρό του αγαπηµένου της για να γιορτάσουν σε γνωστό ρεστοράν της Αθήνας το γεγονός µεταξύ φίλων και συµπαικτών του Αλ. Μποτία. Ακόµα και σε αυτή την εµφάνισή τους, πάντως, οι δυο τους φρόντισαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συµπεριφορά τους και κράτησαν αρκετές αποστάσεις, ώστε να µη δώσουν λαβή για σχόλια. Το... κακό, όµως, είχε γίνει λίγες ηµέρες πριν, όταν, σύμφωνα με τη real, είχε αποκαλυφθεί την ερωτική έλξη ανάµεσα στον 27χρονο ποδοσφαιριστή και την εντυπωσιακή τραγουδίστρια.
Πάντως, στα πρόσφατα γενέθλια της ωραίας Ελένης του τραγουδιού, που γιόρτασε µεταξύ φίλων και στενών συνεργατών της στο «Shamone», ο Αλµπέρτο ήταν... άφαντος, προφανώς σε µία ακόµα προσπάθειά τους να... κλείσουν στόµατα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved