Κώστας Μήτρογλου: Ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία με τον γιο του! Γάμος και βάπτιση μαζί
G-Sports

Κώστας Μήτρογλου: Ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία με τον γιο του! Γάμος και βάπτιση μαζί

Μία από τις πιο ευτυχισµένες περιόδους στη ζωή του ζει ο άσος του ποδοσφαίρου Κώστας Μήτρογλου. Εκτός από την εξαιρετική πορεία του στην Εθνική οµάδα ποδοσφαίρου αλλά και στη γαλλική Μαρσέιγ, απολαµβάνει οικογενειακές στιγµές µε τη σύντροφό του και τον µόλις έξι µηνών γιο τους.

Ωστόσο, έχει καταφέρει να περιφρουρήσει τη σχέση του µε την αγαπηµένη του Νίκη και να κρατήσει ως επτασφράγιστο µυστικό οτιδήποτε αφορά τον γιο του και την προσωπική του ζωή.
Ο µικρός ήρθε στη ζωή στις 28 Απριλίου του 2017, όταν ο Ελληνας «πιστολέρο» αγωνιζόταν στην Μπενφίκα, στην οποία είχε µετακινηθεί τον Αύγουστο του 2015. Κατά τη διάρκεια της παραµονής τους στην Πορτογαλία, ο Κώστας και η Νίκη έµαθαν ότι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η Νίκη αποφάσισε τότε να πάει κοντά στους γονείς της στη Γερµανία για να τη φροντίζουν, ενώ ο Κώστας πετούσε από τη χαρά του και µοίραζε γκολ στα δίχτυα των αντιπάλων.
Όταν γεννήθηκε το µωρό, σε µια εντυπωσιακή ενέργειά της η τότε οµάδα του, ναύλωσε ιδιωτικό τζετ για να µεταφέρει τον Μήτρογλου στη Γερµανία, όπου γεννήθηκε ο γιος του, και φρόντισε να επιστρέψει πίσω στη Λισσαβώνα εγκαίρως, ώστε να προλάβει να αγωνιστεί σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για την πορεία της στο πρωτάθληµα, γεγονός που συγκίνησε ιδιαίτερα τον Ελληνα επιθετικό.
Τον περασµένο Ιούλιο, ο «πιστολέρο» µε τα τατουάζ και το περίεργο µουσάκι, χαζοµπαµπάς πλέον, δέχτηκε τη διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση της γαλλικής Μαρσέιγ µε ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ καθαρά, σηµαντική αύξηση από τα 1,7 εκατ. ευρώ που εισέπραττε στην Μπενφίκα. Ετσι, το φθινόπωρο βρήκε τον επιθετικό στη γαλλική πόλη να συναρµολογεί την κούνια του γιου του, λίγο πριν δέσει τα κορδόνια των ποδοσφαιρικών του παπουτσιών και αρχίσει προπονήσεις µε τη νέα του οµάδα.
Η Νίκη δεν λείπει στιγµή από το πλευρό του, ενώ, σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, το ευτυχισµένο ζευγάρι σκοπεύει να χορέψει τον χορό του Ησαΐα την ίδια ηµέρα µε τη βάφτιση του γιου τους, µυστήριο που θα πραγµατοποιηθεί στη Γερµανία, όπου ζουν οι γονείς τους και οι περισσότεροι φίλοι τους.
Ο Κώστας Μήτρογλου µετρά ήδη 11 χρόνια σχέσης µε τη σύντροφό του Νίκη. Η γνωριµία τους πάει αρκετά πίσω, την εποχή που ο ποδοσφαιριστής έπαιζε σε γερµανικές οµάδες. Η Νίκη δεν έλειπε από το πλευρό του ούτε στιγµή, ενώ ήταν η πιο ένθερµη οπαδός του, αφού βρισκόταν στις εξέδρες µε κρύο και µε ζέστη, δίνοντας το «παρών» σε όλους τους αγώνες.
Όταν µάλιστα ο Έλληνας άσος πήρε µεταγραφή για τον Ολυµπιακό και ήρθε στην Ελλάδα, µαζί του ήρθε και η Νίκη, η οποία αποχωρίστηκε τους γονείς της και την οικογένειά της στο Ντούισµπουργκ και έµεινε µαζί του σε ένα διαµέρισµα στη Νέα Σµύρνη.
Η ξανθιά Ελληνογερµανίδα αποτελούσε τον στόχο των φωτογράφων σε κάθε αγώνα του Ολυµπιακού, ενώ τον συνόδευε πάντα στα ψώνια, στα επίσηµα γεύµατα της οµάδας, αλλά και στις εξόδους µε τους συµπαίκτες του. «Η Νίκη ήταν και είναι για τον Κώστα ο φύλακας άγγελός του. Αγαπηµένη τους απόδραση το Νησί των Ανέµων, το οποίο εξακολουθούν να επισκέπτονται µε την πρώτη ευκαιρία. Φέτος, µετά τη γέννηση του γιου τους, δεν κατάφεραν να έρθουν για διακοπές στη Μύκονο, σίγουρα όµως θα το οργανώσουν στο µέλλον», δηλώνει στη Realnews άτοµο που ανήκει στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Όταν τον Ιανουάριο του 2014 ο Μήτρογλου πήρε µεταγραφή για την αγγλική Φούλαµ έναντι 15,2 εκατοµµυρίων ευρώ, ποσό-ρεκόρ τότε για µεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, οι οπαδοί του Ολυµπιακού στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ. Το ίδιο και ο Κώστας, που για χάρη της καριέρας του έπρεπε να αποχωριστεί τον τρόπο ζωής της Ελλάδας, που αγαπάει πολύ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved