Μίλτος Τεντόγλου: Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο άλμα εις μήκος είναι ερωτευμένος!
G-Sports

Μίλτος Τεντόγλου: Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο άλμα εις μήκος είναι ερωτευμένος!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, απολαμβάνει ήδη την τρυφερή αγκαλιά της επίσης αθλήτριας, στο άλμα επί κοντώ, Βάσως Ντίνη

Η Κερκυραία καλλονή, που σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Πελοποννήσου, έχει κλέψει εδώ και καιρό την καρδιά του χρυσού πρωταθλητή από τα Γρεβενά. Αυτές τις ημέρες, φυσικά, ήταν στο πλευρό του συντρόφου της και μάλλον του έφερε γούρι, καθώς ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Η νεαρή αγαπημένη του δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μέσα στο στάδιο της Γερμανίας και πολλές ακόμη στα instastories της. Οπως λένε άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον, η Βάσω και ο Μίλτος γνωρίστηκαν μέσα στα γήπεδα και από τότε είναι αχώριστοι. Τα ενδιαφέροντά τους είναι κοινά και ουκ ολίγες φορές προπονούνταν και παρέα, αφού συμμετείχαν μαζί σε αρκετά Πανελλήνια Πρωταθλήματα στίβου.

Ο Μίλτος, που έφερε τη χώρα μας στην κορυφή πριν από λίγες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο, πρώτα απ’ όλα έκανε περήφανο τον τόπο του, τα Γρεβενά, όπου, με απόφαση του δημάρχου, Γιώργου Δασταμάνη, σε ένδειξη τιμής για τον πρωταθλητή Ευρώπης φωταγωγήθηκε το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης. Οπως, όμως, δήλωσε πρόσφατα ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι: «Δεν πρόκειται να πάρουν τα μυαλά του αέρα. Δεν έχει τέτοια θέματα. Είναι και λίγο κλειστός χαρακτήρας και θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά!», ενώ συμπλήρωσε: «Είναι killer, πραγματικός εκτελεστής πάνω στον αγώνα. Στις φλέβες του τρέχει παγωμένο αίμα και είναι ικανός πάντα για το καλύτερο».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρωταθλητής Ευρώπης μέχρι την ηλικία των 15 ετών ήταν παθιασμένος με το παρκούρ, όταν ο Βαγγέλης Παπανίκος, ο πρώτος προπονητής του, διέκρινε το ταλέντο του, και από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved