Video: Η φραστική επίθεση του Ράμος σε δημοσιογράφο
G-Sports

Video: Η φραστική επίθεση του Ράμος σε δημοσιογράφο

Ο Σέρχιο Ράμος που πανηγυρίζει πάντα με τη σημαία της Ανδαλουσίας στις μεγάλες επιτυχίες της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, εκνευρίστηκε με Καταλανό δημοσιογράφο σε συνέντευξη Τύπου στη Σαλαμάνκα.


Επρόκειτο για δημοσιογράφο του καναλιού της αυτόνομης κυβέρνησης της Καταλονίας. Ακόμα και στις εκδηλώσεις της "ρόχα" οι δημοσιογράφοι ασχολούνται μόνο με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έκανε ερώτηση στον Ζεράρ Πικέ που καθόταν δίπλα στον Σέρχιο Ράμος.

Ο δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση στον Πικέ για τον Τσάβι και ο νεαρός αμυντικός απάντησε στα καταλανικά. Για κακή του τύχη ο Πικέ ήταν εκείνος που έβαλε φωτιά, ρωτώντας ευγενικά το δημοσιογράφο αν θέλει να μιλήσει με τον Ράμος: "Στα καστιγιάνικα;", ήταν η αυθόρμητη απάντηση του δημοσιογράφου.


Τότε ο Ράμος πήρε φωτιά "μήπως θέλεις να σου απαντήσω στα ανδαλουσιανά; Σου κοστίζει να ακούς καστιγιάνικα;" Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ABC οι Ισπανοί διεθνείς που δεν είναι Καταλανοί ενοχλούνται πολύ με τη συμπεριφορά των καταλανικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών δικτύων που συνεχίζουν να αδιαφορούν για την ύπαρξη τους.
Πηγή: sport24
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved