Ο «killer» Εμπαπέ, η λατρεία για τον Πελέ, η προτίμηση στον... Αργυρό και η αποθέωση στο Μουντιάλ!
G-Sports

Ο «killer» Εμπαπέ, η λατρεία για τον Πελέ, η προτίμηση στον... Αργυρό και η αποθέωση στο Μουντιάλ!

Αν η Αργεντινή έχει τον Μέσι, η Γαλλία έχει την παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος ήδη είναι ο σταρ του Μουντιάλ 2022!

O 24χρονος επιθετικός της Εθνικής Γαλλίας ο οποίος σήμερα αναμένεται να βάλει τα δυνατά του για να κατακτήσει τη μεγάλη νίκη και να κάνει περήφανη την πατρίδα του, προέρχεται από αθλητική οικογένεια και έτσι το ποδόσφαιρο μάλλον ήταν μονόδρομος για εκείνον. Ο Καμερουνέζικης καταγωγής πατέρας του είναι παιδαγωγός στην ποδοσφαιρική ομάδα της γενέτειράς του, του Μποντί ενώ η αλγερινής καταγωγής μητέρα του υπήρξε αθλήτρια του Χάντμπολ και μάλιστα με μεγάλες διακρίσεις. Ακόμα και ο θετός αδελφός του, ο Ζιρές Κεμπό-Εκοκό, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μάλιστα πολύ καλός.

Ήταν μόλις 17 ετών ο Κιλιάν όταν έκανε το ντεμπούτο του στη Λιγκ 1 ενώ έναν χρόνο μετά σημείωσε το πρώτο του τέρμα ως επαγγελματίας. Μάλιστα κατέχει τον τίτλο του νεαρότερους σκόρερ στην ιστορία της ΑΣ Μονακό.

Φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του φετινού Μουντιάλ, έχοντας να συναγωνιστεί κορυφαίους αθλητές όπως είναι ο Μέσι τον οποίο σήμερα αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο και με πολλές αξιώσεις.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Γαλλίας, στα 24 του χρόνια έχει καταφέρει να είναι ένα από τους κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως, έχει ήδη κατακτήσει πολλούς στόχους και σήμερα αναμένεται να δώσει τον πιο δυνατό και κορυφαίο αγώνα της ζωής του.

Η αγάπη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Αλήθεια, γνωρίζατε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ λατρεύει την ελληνική μουσική και μάλιστα ότι ακούσει Κωνσταντίνο Αργυρό; Αν όχι, να θυμίσουμε ότι το 2020 ο ίδιος αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο instagram πως άκουγε το τραγούδι «Πόσο» του Αργυρού που του άρεσε πολύ.

Ο Εμπαπέ που έχει κάνει εκατομμύρια φανατικών οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και των τρικολόρ να παραληρούν κάθε φορά που παίρνει την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο ή σκοράρει, έχει και εκείνος αδυναμίες. Και μία από αυτές είναι και ο Πελέ, ο οποίος αυτόν τον καιρό δίνει τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του.

Όταν πριν από λίγες μέρες και εν μέσω Μουντιάλ έγινε γνωστό ότι οι χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται ο Πελέ δεν αποδίδουν και ότι ο ίδιος παρακολουθούσε τα ματς της Βραζιλίας από το νοσοκομείο, ο Εμπαπέ με ένα tweet του θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του παρελθόντος, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Προσευχηθείτε για τον βασιλιά».

Απόλυτη αποθέωση στο Μουντιάλ!

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να είναι ήδη φτασμένος, μπορεί ο Νεϊμάρ και ο Ρονάλντο να μονοπώλησαν για λίγο στο ξεκίνημα του Μουντιάλ τα φώτα της δημοσιότητας όμως ο Εμπαπέ είχε αρκετή υπομονή και επιμονή για να περιμένει τη δική του σειρά. Και να που αυτή ήρθε με το ίδιο να αναμένεται πως θα λάμψει στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να οδηγήσει την Εθνική Γαλλίας στην κορυφή!

Έχοντας ήδη σκοράρει τα 9 από τα 11 τέρματα της Εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ, ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη εξασφαλίσει, κερδίσει χάσει στον μεγάλο τελικό, ότι θα επιστρέψει στο Παρίσι ως θριαμβευτής και πρωταγωνιστής της προσπάθειας αυτής μαζί με τον Ζιρού. Μαζί αποτελούν το τέλειο δίδυμο για τους Τρικολόρ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved